OMILJENA GLUMICA

Cameron Diaz sretnija je no ikad: Uživa u obiteljskom životu

29.10.2018 u 09:53

Bionic
Reading

Nekadašnja glumica koja se prije četiri godine povukla iz Hollywooda i okrenula obiteljskom životu, ovih je dana nakon dugo vremena viđena u javnosti. Cameron Diaz sa šogoricom Nicole Richie uživala je u sunčanoj nedjelji i pokazala da je sretnija no ikada

Glamur, crveni tepih, premijere, snimanja novih filmova i skupocjene zabave s najprestižnijim holivudskim imenima već su neko vrijeme iza nje. Cameron Diaz okrenula se mirnom obiteljskom životu otkako se prije tri godine udala za Benjija Maddena.

Lijepa glumica od tada se rijetko viđa u javnosti, no protekli vikend bio je jedan od izuzetaka. Snimljena je sa šogoricom, Nicole Richie, koja se udala za Benjijeva brata Joela, s kojim je osnovao svoj bend 'Good Charlotte'.

Cameron Diaz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dvije poznate dame modno su se uskladile, uskočile u casual traper izdanja i provele nedjelju u opuštenoj šetnji. Nakon toga uputile su se u obližnji sushi restoran, a na izlasku ih je dočekala gomila paparazzi fotografa.

Diaz nije skidala osmijeh s lica te je time dala do znanja da zaista uživa u ulozi koju je odabrala, ulozi supruge i kućanice.

  • +6
Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia