SRCEDRAPAJUĆI PRIZORI

Celine Dion priznala da je skoro umrla usred svoje bitke s bolešću

24.05.2024 u 16:04

Bionic
Reading

Jedna od najvećih glazbenih diva svih vremena nedavno je otkrila da je umalo izgubila život prilikom borbe s bolešću. 56-godišnja pjevačica sada je 'mnogo bolje', ali je 'skoro umrla', podijelila je voditeljica Hoda Kotb, najavljujući novu epizodu emisije 'The Today with Hoda & Jenna'

Osvrćući se na ono što je čula od Celine Dion tijekom intervjua, Hoda Kotb je dodala: 'Bilo je to strašno vrijeme.'

Ranije istog dana objavljen je foršpan za nadolazeći dokumentarac o pjevačici i rasplakao njezine obožavatelje dok su gledali kako govori o svojoj borbi sa sindromom ukočene osobe. Samo nekoliko tjedana ranije Dion je rekla da je 'odlučna' vratiti se nastupima i opet pjevati - što je Kotb imala privilegiju čuti tijekom njihovog iskrenog razgovora, dodajući da je zvučala 'nevjerojatno'.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Podsjećamo, Dion je otkrila da joj je taj poremećaj dijagnosticiran prije gotovo dvije godine. 'Dijagnosticirana joj je užasna bolest i u jednom se trenutku zapitala hoće li izdržati, hoće li to preživjeti', ispričala je Kotb. Također je otkrila da joj je pjevačica ispričala kako je poremećaj utjecao na njezin glas i dotaknula se 'mogućnosti povratka'.

'Nedostajala nam je i bio je to vrlo emotivan intervju. Vidjet ćemo gdje je na putu povratka, ali znam da je ljudi podržavaju', kaže Kotb. Emisija 'Today with Hoda & Jenna' u kojoj je gostovala Celine Dion emitirat će se 11. lipnja.

  • +3
Celine Dion Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER