za istraživanje AIDS-a

Cher je u Cannesu zabavljala goste na humanitarnoj gala večeri: 'Imam tako divne uspomene...'

24.05.2024 u 08:38

Bionic
Reading

Od Cher do Tommyja Hilfigera, najveća imena modne i zabavne industrije u četvrtak su se okupila u Antibesu, jednom od najluksuznijih i najskrovitijih mjesta Francuske rivijere, kako bi prikupili novac za istraživanje AIDS-a

Demi Moore je vodila 30. izdanje ove blještave humanitarne gala večeri koju organizira amfAR, Zaklada za istraživanje AIDS-a, a koja se održava jednom godišnje uz obližnji filmski festival u Cannesu.

Nakon pića dobrodošlice u hotelu Du Cap-Eden-Roc, goste koji su za ulaznicu izdvojili barem 25.000 dolara zabavljali su Cher i Nick Jonas. 'Imam tako divne uspomene na to kad me prijateljica Elizabeth Taylor pozvala da vodim jedan od prvih događaja amfAR-a u Cannesu', prisjetila se Cher.

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Legendarna pop ikona i dobitnica Oscara, Grammyja i Emmyja vodila je gala večeru uz Taylor 1996., doprinijevši ranom uspjehu događaja koji je prvi put održan 1993.

besmrtna umjetnica

[FOTO] Pogledajte kako glazbena ikona Cher tulumari po Italiji, izgleda fantastično

Pogledaj galeriju

Gosti su na aukciji mogli uživo licitirati za djela umjetnika poput Andyja Warhola i Kennyja Scharfa, kao i za putovanje na Antarktiku, luksuzni bijeg na Maldive ili posjet setu serije 'Emily u Parizu'. Za one koji su poželjeli jedinstveni suvenir te večeri, na aukciji su mogli kupiti dvije crno-bijele fotografije Cher, koje je snimio poznati dvojac Mert Alas i Marcus Piggott.

NOVA ROMANSA

Cher potvrdila vezu s 40 godina mlađim producentom: 'Ljubav nije matematika'

Pogledaj galeriju