GDJE JE NESTAO BOND?

Daniel Craig izazvao pomutnju među obožavateljima; ovakvom imidžu nismo se nadali

19.07.2024 u 17:37

Bionic
Reading

Britanski glumac Daniel Craig iznenadio je obožavatelje nakon što se pojavio u reklamnoj kampanji za španjolsku luksuznu modnu kuću Loewe. Službene fotografije kampanje nešto su što ne biste očekivali od posljednjeg Jamesa Bonda, stoga ne čudi to da su i reakcije takve

56-godišnji Daniel Craig, ujedno posljednji holivudski glumac koji je utjelovio najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, postao je zaštitno lice za luksuznu španjolsku modnu marku Loewe te je tim povodom snimio zanimljivu reklamnu kampanju.

Riječ je o kampanji za jesen/zimu, a slavni britanski glumac pristao je na izazov i drastično se odmaknuo od imidža koji godinama njeguje i po kojem je poznat.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Navikli smo ga viđati pomno dotjeranog u elegantnim odijelima i sa savršeno isfeniranom kosom, stoga je hipsterski imidž i duža kosa u kombinaciji s neobičnom odjećom uistinu veliko iznenađenje za sve.

Njegova transformacija u kratkom je roku podijelila obožavatelje - i dok su jedni s oduševljenjem dočekali njegovo cool izdanje, bilo je i onih kojima se to nije svidjelo. Zbog kose pale su i usporedbe s kolegom, suprugom Penelope Cruz, Javierom Bardemom, a koje su nasmijale sve.

  • +2
Daniel Craig Izvor: EPA / Autor: Tolga Akmen

Tijekom godina Craig je inače imao brojne transformacije - od raznih dužina kose, frizura, boja, ali i razdoblja u kojima je furao brkove i bradu. Svako od tih poglavlja života bilo je povezano s nekim filmom, a on je na sve pristajao bez pogovora.