to bi joj bio drugi

Danijela Martinović o braku s inspektorom Josipom: 'Znam da će biti najbolje'

17.07.2024 u 11:17

Bionic
Reading

Jedna od naših najomiljenijih pjevačica trenutno je na odmoru kojeg je uzela da bi mogla uživati u planinama i napuniti baterije za predstojeće poslovne aktivnosti. Uz Danijelu Martinović je njezin partner, Josip Plavić

Danijela Martinović i kriminalistički inspektor zaljubili su se nakon što su riješili njezin slučaj krađe identiteta prije dvije godine.

Kako je pjevačica ranije otkrila, provodili su puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijele iste vrijednosti, poglede na život i svijet.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Imaju brakove iza sebe

Bivši inspektor, inače rock pjevač i gitarist benda 'Izvan Zakona', Josip Plavić bio je u braku u kojem je dobio kćer, a s bivšom suprugom je i dalje u dobrim odnosima. Danijela je, podsjetimo, bila u braku s Markom Perkovićem Thompsonom. Nakon njega bila je s Petrom Grašom i to gotovo 25 godina.

U ZAGREBU

U Lisinskom: Danijela Martinović priredila koncert koji će se dugo pamtiti

Pogledaj galeriju

Iako su zajedno proveli više od dva desetljeća, Petar i Danijela nikad nisu stali pred oltar, a svojevremeno su progovorili i o tome. Grašo je rekao da 'im forma neće pomoći nego čak i odmoći', da 'žive ustaljenim, prekrasnim tempom i da nije bitno koliko braka ima u odnosu dvoje ljudi' te da oni odlučuju hoće li ljubavi reći doviđenja ili neće'.

Smatra da se 'najbolje prepustiti'

Pjevačica je sad progovorila na temu braka. 'Ja uvijek volim da me život iznenadi. Svaki put kada sam rekla kategorično ne, život me je demantirao, tako da najbolje se prepustiti, pa što bude znam da će biti najbolje', izjavila je slavna Splićanka za In Magazin.

  • +3
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL