bila je vrckava djevojčica

Danijela Martinović slavi 53. rođendan: Sjećate li se kako je izgledala na počecima karijere?

15.07.2024 u 18:40

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica rodila se na današnji dan, 15. srpnja, a proslavit će ga, otkrila je ranije, večerom s najbližima

Danijela Martinović na glazbenoj sceni pojavila se 1980. godine, a šira javnost ju je upoznala i zavoljela kao pjevačicu grupe Magazin u koji je došla nakon Ljiljane Nikolovske 1991. godine.

Uspješna poslovno i privatno

U glazbenom smislu ostvarila je sve što se može ostvariti. Jednom prilikom je odgovorila na pitanje 'kako joj tako lako polazi od ruke zadiviti svoju publiku'. 'Imam tajni napitak i čarobni štapić te sjajni prah koji radi svakakve lijepe stvari. Ali, to je samo moje pa vam ne mogu odati tajnu', rekla je tada.

Kad je riječ o privatnom životu 1995. se udala za Marka Perkovića Thompsona te s njim bila sve do 1998. godine, a godinu dana poslije ušla je u vezu s Petrom Grašom te su skupa bili 22 godine, nakon čega su se razišli.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Nakon Graše, Danijela je pronašla novu ljubav s bivšim inspektorom policije, Josipom Plavićem. Ljubavna priča između njih započela je nakon njezine prijave za krađu identiteta preko interneta. Povodom njezinog 53. rođendana, prisjetili smo se 'vrckastih dana' i kako je izgledala na počecima glazbenog djelovanja.

  • +2
Danijela Martinović Izvor: Cropix / Autor: Cropix arhiva

Podsjetimo, zadnjih godina pjevačica se fokusirala na svoju karijeru i osobni razvoj. Posljednjih godina je pronašla novu strast u pisanju te je objavila više knjiga koje su dobro prihvaćene od čitateljske publike.

U ZAGREBU

U Lisinskom: Danijela Martinović priredila koncert koji će se dugo pamtiti

Pogledaj galeriju