NE MIJENJA SE

Danijela Martinović pokazala kako je izgledala prije 30 godina: 'Bilo je to doba bezbrižnosti, veselja, neopterećenosti...'

10.07.2019 u 10:07

Bionic
Reading

Pjevačica koja će uskoro proslaviti 48. rođendan ponovo je iznenadila svoje fanove fotografijom iz mladosti. Danijela Martinović u to vrijeme bila je pjevačica grupe Magazin, a za tportal se prijetila svojih početaka i mladenačkog, bezbrižnog razdoblja

Danijela Martinović je 1988. debitirala na Splitskom festivalu, a onda je stigla u grupu Magazin. Danas gradi uspješnu solo karijeru, a na društvenim mrežama nerijetko fanovima priušti neku uspomenu iz nekih davnih dana. Sada je pokazala fotografiju na kojoj ima 18 godina, a svi su se složili da se uopće nije promijenila te da je i onda izgledala fantastično kao i danas.

'Bilo je to doba bezbrižnosti, veselja, radoznalosti, neopterećenosti, druženja s prijateljicama i mojih profesionalnih početaka u grupi Magazin čega uopće nisam bila svjesna. Živjela sam nešto o čemu brojne self help knjige pišu, u tadašnjem trenutku ne brinući se previše što je bilo niti što će biti', rekla nam je pjevačica.

Isto tako, kaže, živi i danas. 'Ništa se nije promijenilo! Uvijek sam bila radosna u trenutku bilo da je riječ o ulici ili na pozornici. To je iskrena radost bez cenzure, jer radost najbrža strijela do nečijeg srca', poručila je miljenica svih generacija publike. Jedan takav spontani trenutak sreće pokazala je na društvenim mrežema, a video u kojem veselo pleše i pjeva pogledalo je 215 tisuća ljudi.

  • +9
Danijela Martinović Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX