zajedno 23 godine

Dino i Viktorija Rađa proslavili godišnjicu braka emotivnim iskazima ljubavi

21.08.2024 u 23:19

Bionic
Reading

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa danas je sa suprugom Viktorijom proslavio 23. godišnjicu braka, povodom koje su se prisjetili nekih od najdražih zajedničkih trenutaka

Viktorija Rađa obilježila je današnji dan romantičnom gestom dijeljenja omiljenih uspomena koje je u 23 godine proživjela s Dinom te sve obogatila dirljivom posvetom.

'Nekako ne znam opisati ovaj odnos, povezanost i ljubav, a da ne zvuči patetično. Zato samo pišem: hvala ti živote! 23. nam je godišnjica braka i jednako smo veseli i jedno drugom zanimljivi kao i prve', napisala je u objavi koju možete pogledati ovdje.

Dino Rađa je pak s pratiteljima podijelio njihovu fotografiju snimljenu ispod površine vode, uz natpis kojim joj je čestitao godišnjicu. Viktorija je istaknula i da romantičnu večer provode u dobrom društvu u Rovinju.

'Blaženi dan kad smo se sreli', na sve je dodao bivši košarkaš u komentarima.

Par se upoznao u jednom zagrebačkom restoranu 1995. godine te uplovio u bračne vode šest godina kasnije na luksuznoj jahti pored Korčule. Dvije godine potom dobili su sina Roka, a 2008. i sina Niku.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević