EMOTIVNI ISTUP MARTE I RAFAELA

Progovorila djeca Leonarde Lončar i Zvone Bobana: 'Drago mi je da je opet stala na noge'

14.03.2022 u 10:52

Bionic
Reading

Povratak u Zagreb ubrzao je njezinu želju da se vrati u dizajnerske vode. Nakon turbulentnog životnog razdoblja, bivša supruga legendarnog nogometaša Zvonimira Bobana zadovoljna je, a sad su ispred naših kamera progovorila su i njihova djeca Rafael i Marta

'Nova kolekcija je po navodnicima nova zato što sam se uvijek bavila izradom nakita i sada sam uljučila moj print na majice i izradu jastuka i dekica. Bit će tu i dodatnih ženskih dijelova, tunika, majica', ispričala Leonarda Lončar za RTL-ovog Exkluziv.

Njena djeca, blizanci Rafael i Marta došli su podržati svoju mamu, a ona nije krila koliko joj to znači. U jednom trenutku čak joj je glas počeo pucati. 'Stišće mi se odmah grlo, jer je to jako jedna emotivna tema. Evo, život me veseli', kazala je.

'Jesmo, jako smo ponosni. Da, jako smo ponosni, jako puno toga je prošla i stvarno je napravila nešto izvrsno. Baš mi je drago da je ponovno upala u sve ovo i drago mi je da je opet stala na noge', izjavila su Leonardina djeca otkrivajući da mama, osim dizajniranja, vješto i sjajno kuha. Upitani žele li mami nešto poručiti, djeca su redom rekla: 'Da je jedna od najjačih žena koje sam ikada vidjela u životu i da je jako puno volim', 'Da je puno toga prošla i da je puno volim', 'Da je volim', poručili su.

  • +4
Leonarda Lončar Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo / CROPIX