OBRAZOVANJE JE VAŽNO

Djeca ovih slavnih faca krenut će na fakultet; evo što upisuju potomci bogatih i moćnih

14.07.2024 u 07:29

Bionic
Reading

Iako je škola, barem u Hrvatskoj, tek završila, ljetni praznici brzo će proći, a jesen donosi brojne promjene za djecu svih uzrasta. Mnogi od njih krenut će i na novu etapu obrazovanja, na fakultet, a to nije zaobišlo ni djecu slavnih faca iz Hollywooda, ali i drugih sfera javnog života

Trenutak u kojem dijete zbog daljnjeg školovanja napušta obiteljsko gnijezdo nikome ne pada lako. Emocija, pa i suza i tužnih rastanaka nisu lišeni ni oni najdubljeg džepa, koji svojoj djeci mogu priuštiti najbolje obrazovanje na svijetu, a upravo tu, novu etapu svog života ove će jeseni započeti i neka djeca slavnih.

Bilo da će upisati fakultet nedaleko od obiteljskog doma, bilo u drugoj državi, taj trenutak teško pada svima, bez obzira što smo svi svjesni da takvo što mora jednom doći. A koja djeca poznatih i slavnih ove jeseni kreću na fakultet, doznajte u nastavku.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Violet Affleck

Najstarija kći Jennifer Garner i Bena Afflecka, Violet, odabrala je prestižni Yale na Istočnoj obali kao najbolju odskočnu dasku za svoju budućnost, zbog čega će spakirati kofere i preseliti se u daleki Connecticut, točnije u grad New Haven, tisućama kilometara udaljen od Kalifornije, gdje ostaju njezini roditelji, ali i mlađa sestra i brat.

52-godišnja glumica objavila je na Instagramu niz fotografija s mature najstarije kćeri, koje govore više od riječi, a ne sumnjamo da će suze poteći i kada objavi fotografije njezina odlaska iz doma.

Moses Martin

Nakon što je obiteljski dom napustila kći Apple, bivši supružnici, glazbenik Chris Martin i glumica Gwyneth Paltrow, pripremaju se za novu navalu emocija. Njihov sin Moses, nakon što je maturirao, odabrao je Sveučilište Brown u Providenceu na Rhode Islandu.

Kako je još u travnju Paltrow otkrila za Hollywood Reporter, 'pomisao da njezin mlađi sin odlazi na koledž na neki način izaziva joj živčani slom'.

Suri Cruise

Na fakultet će krenuti i kći bivšeg holivudskog para Katie Holmes i Toma Cruisea. Novog imena Suri Noelle, koje je uzela u čast voljene majke kada je postala punoljetna, odlazi put Pittsburgha jer je upisala fakultet Carnegie Mellon.

Iako se isprva nije znalo gdje će nastaviti školovanje, otkrila je to u videu na TikToku noseći pulover s natpisom tog sveučilišta.

Chance Combs

Iako je on sam u težim problemima zbog optužbi za zlostavljanje, Sean Diddy Combs i njegova bivša partnerica Sarah Chapman ne kriju sreću zbog toga što će njihova kći Chance ove jeseni krenuti na fakultet.

Odabrala je New York za svoju 'iduću stanicu' te je upisala umjetničku školu Tisch School of the Arts.

Justin Pippen

I Justin Pippen, sin košarkaške legende Scottieja Pippena i njegove bivše supruge Larse Pippen, od ove jeseni postaje student. Budući da se i sam bavi košarkom te je na dobrom putu da postane uspješan kao i otac, upisao je Sveučilište Michigan, na kojem će je nastaviti igrati.

Shepherd Seinfeld

Stopama starijeg brata i sestre, Juliana i Sasche, krenut će i najmlađi sin Jerryja i Jessice Seinfeld, Shepherd. On je, baš poput njih, odabrao Sveučilište Duke u Durhamu u Sjevernoj Karolini.