miljenik Connor

Suri ga se odrekla, no ne i on: Tom Cruise i sin vrlo su bliski

01.07.2024 u 14:31

Bionic
Reading

Tom Cruise i njegov sin Connor vrlo su bliski, iako 29-godišnjaka rijetko viđamo. Dijele ista uvjerenja, a zbog oca je Connor odlučio izbrisati iz života majku Nicole Kidman

Tom Cruise možda ne bi dobio titulu 'oca godine' ako se pita njegovu najmlađu kći Suri, no nisu baš sva djeca razočarana njegovim ponašanjem. Dok se 18-godišnja Suri odrekla čak i prezimena te tako raskinula sve veze s popularnim ocem, njegov 29-godišnji sin uživa u druženju s ocem.

29-godišnji Connor ne pojavljuje se često u javnosti, čak ga se jako rijetko viđa, no poznato je da je s ocem vrlo blizak te da dijele uvjerenja vezana za scijentologiju.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Otac i sin snimljeni su na heliodromu u petak u Londonu, a 29-godišnjak je pokazao da slijedi i modnu jednostavnost svog oca. Obojica su bila odjevena u jednostavne pamučne majice te traperice, a odabrali su i isti modni dodatak - ovalne crne sunčane naočale.

Inače, Connora su Tom Cruise i Nicole Kidman posvojili pri rođenju u siječnju 1995. godine, a zbog scijentoloških uvjerenja Connor je odlučio prekinuti veze s Kidman koja je, baš poput Katie Holmes, odlučila ne prihvatiti pravila scijentologije.

na Manhattanu

Ovim je potezom iznenadila sve: Suri Cruise na maturalnu stigla u zanimljivom društvu

Pogledaj galeriju