U SINGAPURU

Dobro raspoloženi princ William nije skidao osmijeh s lica u društvu poznate plavuše

07.11.2023 u 22:06

  • +5

Hannah Waddingham i princ William

Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Princ William ovih se dana nalazi u Singapuru gdje je proglašeno pet dobitnika nagrade Earthshot Prize 2023.

Riječ je o ekološkoj nagradi princa Williama, a budući je engleski kralj uživao u društvu poznatih, poput Cate Blanchett, glumice iz franšize 'X-Men' Lane Condor, bivše premijerke Novog Zelanda Jacinde Ardern, zvijezde 'Black Panthera' Sterlinga K. Browna, sina australskog stručnjaka za zaštitu divljih životinja Stevea Irwina, Roberta Irwina i dr.

Voditeljica ceremonije bila je poznata glumica Hannah Waddingham (49), zvijezda serije 'Ted Lasso' u čijem je društvu princ William uživao ne skidajući osmijeh s lica.

Atraktivna plavuša, inače voditeljica ovogodišnjeg Eurosonga održanog u Liverpoolu, izgledala je prelijepo u raskošnoj crnoj haljini sa smaragdnim pojasom koja joj je dobro pristajala, a ovaj je chic stajling dodatno podignula frizurom a la Marylin Monroe i odličnim make upom.

Princ William i princ George Izvor: Profimedia / Autor: Pascal GUYOT / AFP / Profimedia

Princ William je pak nosio elegantan tamnozeleni sako od baršuna i leptir mašnu dok su skupa prošetali, ovoga puta prigodno postavljenim ne crvenim već zelenim tepihom.

Na dodjeli ove ekološke nagrade, održanoj u The Theatre at Mediacorp, oskarovka Cate Blanchett (54) ukrala je pozornost u efektnom odijelu bež boje s izvezenim detaljima, a među uzvanicima su bili i britanski bend Bastille, američki bend OneRepublic i kantautorica Freya Ridings koji su nazočili ovom događaju na poziv princa Williama.

Inače, pet dobitnika koji su ušli u finale, dobilo je po milijun funti za nastavak rada na rješenjima za klimatsku krizu.

Organizacije koje su osvojile prestižnu nagradu ove su godine su: Acción Andina, GRST, WildAid Marine Program, S4S Technologies i Boomitra.