UŽIVA U ŽIVOTU

Doris Pinčić Rogoznica u prvoj šetnji s kćerkicom Gitom

09.07.2018 u 10:00

Bionic
Reading

Prošlo je nešto manje od dva tjedna kako su radijska voditeljica i glumica i njezin suprug Boris, postali roditelji djevojčice Gite, kojoj je ime dao četverogodišnji brat Donat. Baš kao što je tijekom boravka u rodilištu u Vinogradskoj bolnici objavila i prvi susret dječaka i njegove sestrice, tako je Doris Pinčić Rogoznica s pratiteljima na društvenim mrežama pokazala njihovu prvu šetnju

‘Krenuli smo otkrivati svijet’, napisala je lijepa Zadranka na Instagramu točno 11 dana nakon što je rodila svoje drugo dijete, djevojčicu koja je stigla kao najljepši dar za petu godišnjicu braka voditeljici i njezinom suprugu, glazbeniku Borisu Rogoznici. Ponosna mama je sa svojom djevojčicom obavila prvu šetnju, a društvo joj je pratio četverogodišnji sinčić Donat.

Kada je rodila sina Donata, Doris se na posao vratila nakon šest tjedana, a kako joj je i druga trudnoća prolazila lagodno, radila je do posljednjih tjedana.

Sudeći prema njezinu osmijehu i svakodevnim objavama na društvenim mrežama, ljubav s najdražim glazbenikom i ponovno majčinstvo itekako joj gode.

  • +33
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Čekada