dva hita

Društvene mreže 'gore': Je li Billie Eilish 'kopirala' Olivera Dragojevića?

21.08.2024 u 12:26

Bionic
Reading

Popularna američka 22-godišnja glazbenica Billie Eilish svojom glazbom apsolutno dominira glazbenom scenom, a posljednji veliki hit neopisivo podsjeća na jedan stari Oliverov hit

Nije rijetkost da nas neke pjesme međusobno podsjećaju jedna na drugu, a jedna je korisnica TikTok-a primijetila Hrvatima poznate taktove u pjesmi 'Birds of a Feather', velikom hitu američke glazbenice Billie Eilish.

Pjesma 'Birds of a Feather' već je dva tjedna na prvom mjestu Billboardove svjetske ljestvice hitova, a gledatelji zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu mogli su je čuti i na samoj ceremoniji.

Nova pjesma Billie Eilish zvuči kao Oliverov stari hit

Nije rijetkost da popularna američka glazbenica iznjedri svjetski hit, a ovaj je već nekoliko tjedana pravi hit na društvenim mrežama. Ipak, jedna je korisnica društvenih mreža zamijetila da pjesma podsjeća na pjesmu koju je 1994. godine objavio Oliver Dragojević u sklopu svog albuma 'Neka nova svitanja'.

Naime, riječ je o pjesmi 'U ljubav vjere nemam', a korisnica TikTok-a svoje je zapažanje otkrila uz veliko čuđenje, što je potaknulo reakcije mnogih korisnika koji su se složili da čuju određenu sličnost.

velika fešta na korčuli

U čast Oliveru pjeva cijela Vela Luka: Pogledajte veličanstvene prizore i atmosferu

Pogledaj galeriju