o beču šuti

Taylor Swift u Londonu zapjevala s Edom Sheeranom, a o otkazanim koncertima - ni glasa

16.08.2024 u 09:49

Bionic
Reading

Taylor Swift obožava pripremati iznenađenja svojoj publici, a svoje je obožavatelje na londonskom stadionu Wembley oduševila dolaskom Eda Sheerana

Američka glazbenica Taylor Swift vratila se turneji nakon što su čak tri koncerta u Beču otkazana radi prijetnji terorističkim napadom. Swift, koja je i inače poznata po tome da joj je stalo do njezinih obožavatelja te nerijetko čini postupke kojima se izdvaja od ostalih zabavljača, još se uvijek nije oglasila o spriječenoj tragediji, ali na londonsku pozornicu sada je stala uz prijatelja koji joj je nebrojeno puta bio velika podrška.

Na pozornicu na londonskom stadionu Wembley tako se popeo Ed Sheeran koji je svojim dolaskom pružio podršku kolegici nakon stresnog razdoblja.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Taylor Swift i Ed Sheeran zajedno nastupili Londonu

Pred londonskom su publikom tako izveli svoje duete 'Everything Has Changed' i 'End Game', a publiku su iznenadili i zajedničkom izvedbom pjesme 'Thinking Out Loud'.

Koliko joj znači da joj se britanski pjevač pridružio glazbenica je otkrila u govoru: 'Ovo je jedan od mojih najboljih prijatelja na svijetu do te mjere da se osjećam kao da mi je drugi brat.'

'Išli smo zajedno na turneju Red Tour. Svaki put kad radim 'Red' dio ove turnejama, razmišljam o uspomenama koje smo stvorili. A sada je on netko tko nastupa na Wembleyju, svaki tjedan. Ovo je za njega uobičajeno. I tako naporno radi, a upravo je na turneji i vjerojatno je tako umoran. Ali on je htio doći i svirati za vas i učiniti ovo za sve nas', rekla je Taylor Swift.

velike gužve

Spektakl u Zagrebu: Pogledajte stanje oko Hipodroma uoči koncerta Eda Sheerana

Pogledaj galeriju

Taylor se još nije oglasila o otkazanim koncertima

Koncerti u Beču koji su se trebali održati proteklog vikenda su otkazani, a glazbenica se još uvijek o toj temi nije oglasila. Iako Swift nema običaj šutjeti o takvim bitnim temama koje se tiču sigurnosti i dobrobiti njezinih fanova, na društvenim su mrežama korisnici zaključili kako tako postupa prema uputama stručnjaka za sigurnost.

žalosni obožavatelji

Tisuće obožavatelja okupljeno u Beču: Gradom se ore pjesme Taylor Swift

Pogledaj galeriju