velika obožavateljica

Princeza Charlotte kopira Taylor Swift: Sve otkriva detalj koji je većini promaknuo

12.08.2024 u 06:02

Bionic
Reading

Kćer Kate Middleton i princa Williama godinama nosi iste frizure s pletenicama poput slavne pjevačice Taylor Swift

Princeza Charlotte ovog je ljeta jasno dala do znanja da je i ona jedna od brojnih djevojčica zaluđenih Taylor Swift, a svom ocu vjerojatno će zauvijek biti zahvalna na prilici da svoju junakinju upozna i uživo.

Princ William ostvario joj je najveću želju i prije par mjeseci poveo je na koncert Taylor Swift, nakon kojeg je s njom, pjevačicom i Travisom Kelceom te 11-godišnjim Georgeom napravio selfie.

Malena princeza djelovala je izvan sebe od sreće što je uspjela provesti nekoliko trenutaka s planetarno popularnom glazbenom ikonom, a nagađa se kako vjernost Taylor Swift iskazuje i kopiranjem njenih frizura.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Naime, na koji god način da je pjevačica do sada nosila pletenice, kćer Kate Middleton i princa od Walesa ubrzo bi osvanula s gotovo identično stiliziranom kosom.

Pletenice svezane u punđu

Taylor Swift na dodjelu Grammyja 2021. stigla je predivnoj cvjetnoj haljini usklađenoj s vrlo ženstvenom punđom sastavljenom od sitnih pletenica te nošenu iznad lijevog ramena. Princeza Charlotte na jedan od najvažnijih događaja u životu, krunidbu svog djeda, nosila je gotovo identičnu verziju ove frizure.

Na prošlogodišnjoj krunidbi kralja Charlesa malena princeza blistala je u bijeloj haljini i tankim bočnim pletenicama svezanima u raskošnu punđu dostojnu prigode.

Godinu kasnije Taylor Swift nosila je čvrstu punđu od pletenice na večernji izlazak u New Yorku, samo potvrđujući da je ova frizura i dalje među njenim favoritima za svečanije prigode.

Svezane pletenice

Slavna pop pjevačica u više je navrata nosila romantičnu frizuru prednjih pramenova svezanih u bočne pletenice koje se spajaju na stražnjoj i bočnoj strani, a ovaj stil u više je navrata vješto kopirala kćer Kate Middleton.

Princeza Charlotte svoje pletenice veže mašnicom, za još slađi look, a u proteklih godinu dana nosila ih je na finalu Wimbledona, božićnoj misi i brojnim drugim prigodama.

Tanke pletenice

Tanke bočne pletenice koje se vežu u opuštani rep još su jedna od praktičnih i ženstvenih opcija frizure Taylor Swift, a kako bi joj dokazala koliko vjerno prati njen stil, princeza Charlotte odlučila se upravo za dvije raspuštene pletenice prilikom sad već kultnog selfieja s pop divom.