NARUKVICA JE TU

Rođendanski portret otkrio koliko je zapravo princ George blizak s mlađom sestrom

23.07.2024 u 13:44

Bionic
Reading

Nakon što su vjerni pratitelji britanske kraljevske obitelji primijetili narukvicu prijateljstva na ruci princeze Charlotte, a potom i na ruci kralja Charlesa III, sličan model viđen je i na ruci princa Georgea na portretu povodom njegovog 11. rođendana

Portret, kojeg je povodom 11. rođendana budućeg britanskog prijestolonasljednika snimila njegova majka Kate Middleton, izazvao je golemu pozornost javnosti.

Ono što su svi, odmah na prvu zaključili, je da je princ George gotovo preko noći od zaigranog dječaka postao ozbiljan momak koji se sasvim ugodno osjeća u crnom elegantnom odijelu, koji mu je sve češće glavni odjevni predmet.

No, tek pomnijim 'seciranjem' fotografije najveći obožavatelji britanske kraljevske obitelji primijetili su jedan sasvim drugi detalj. Naime, na ruci princa Georgea nalazi se narukvica prijateljstva koju mu je, pretpostavlja se, darovala njegova mlađa sestra, princeza Charlotte.

u kraljevskoj loži

Napetost na Wimbledonu: Princeza Charlotte i Kate Middleton ne skrivaju uzbuđenje

Pogledaj galeriju

Sličnu narukvicu nosila je i sama Charlotte, tijekom nedavnog pojavljivanja s majkom na finalu Wimbledona, a potom je s narukvicom prijateljstva na ruci snimljen i kralj Charles III tijekom svog posjeta Guernseyju s kraljicom Camillom.

Inače, narukvice prijateljstva u posljednje su vrijeme ponovno iznimno popularne, osobito zbog svjetske turneje Taylor Swift. Njezini obožavatelji, popularno nazvani swiftieji, na svojim rukama za koncerte nose nanizane narukvice koje sami izrađuju, a koje potom mijenjaju s drugim obožavateljima.

Budući da su Charlotte i George s ocem princom Williamom bili na koncertu Taylor Swift na londonskom Wembleyju, nagađa se da ih nose još od tada (iako nije riječ o narukvicama kakve nose swiftieji budući su njihovi modeli izrađeni od niza perlica, dok je ovdje riječ o ispletenom koncu; op.a.), a sve to pokazuje zapravo koliko su brat i sestra bliski i povezani.