NAJDRAŽI DAR

Djedova miljenica: Kralj Charles ovime je pokazao da princezi Charlotte ne može reći - ne!

18.07.2024 u 14:47

Bionic
Reading

Kralj Charles III trenutno se sa suprugom, kraljicom Camillom, nalazi na službenom putovanju na Guernseyju, koji pripada Kanalskim otocima, a jedan detalj otkrio je koliko je zaluđen svojom unučicom Charlotte

Da je veza djeda s unucima neraskidiva, pokazalo se i u slučaju britanskog kralja Charlesa III jer želje svojih unuka ne može odbiti, osobito ako ga to zamoli princeza Charlotte.

Charlesova miljenica darovala mu je posebnu narukvicu koju, iako je dječja, kralj ponosno nosi, a to je otkrio tijekom službenog posjeta Guernseyju.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Riječ je o otoku koji spada pod Kanalske ili Anglo-normandijske otoke i nalazi se u kanalu La Manche, zapadno od francuskog poluotoka Cotentin, te je dio povijesne provincije Normandije. Tamo je Charles stigao sa suprugom, kraljicom Camillom, a fotografi su na njegovoj ruci, 'skrivenu' ispod košulje i sakoa, snimili narukvicu prijateljstva.

Uz zlatni pečatnjak, na kojem je ugraviran grb princa od Walesa, ali i impresivnu paletu satova, kralj Charles svojoj je kolekciji nakita dodao upravo ovu njemu najvrjedniju, dar princeze Charlotte. Iako je riječ o narukvici koju većinom nose mladi, 75-godišnji kralj Charles bez pogovora ju je stavio i ponosno pokazao.

Narukvica princeze Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Izrađena od žutih i crvenih niti, narukvica nalikuje onoj koju je Charlotte nosila proteklog vikenda na finalu Wimbledona, na koje je stigla s majkom Kate Middleton.