OBITELJSKA DRAMA

'Duboka voda' – tri žene i tri priče u koje ćete se brzo zapetljati

27.10.2022 u 09:20

Bionic
Reading

Pickbox NOW donosi suvremenu obiteljsku dramu koja će vas očarati

Možete prestati s potragom za novim serijama – donosimo jednu koja će sigurno postati jedan od vaših novih favorita. Britanska serija Duboka voda (Deep Water) nastala je 2019. godine i od tada skuplja svoju vjernu publiku.

Riječ je o suvremenoj obiteljskoj drami s mnogo intriga i naglaskom na ženskoj perspektivi i iskustvima. Tako serija u središte stavlja tri žene koje se suočavaju s raznim problemima koje moraju riješiti kako bi nastavile živjeti boljim i mirnijim životima. Trenutno je dostupna jedna s ukupno šest epizoda pa je idealna za binganje, a možete ih odmah gledati na Pickbox NOW streaming servisu.

Tri sasvim različite žene koje povezuje sudbina

Duboka voda progovara o privatnim i profesionalnim pritiscima kojima su podlegnute žene u suvremenom dobu. Ponajviše je riječ o bračnim i majčinskim problemima. Prva protagonistica Roz nalazi se u nezavidnoj financijskoj situaciji i živi s kockarom, a kako bi svojoj kćeri omogućila normalni život spremna je na sve. Njezina naizgledna suprotnost, Kate, živi bogatim i glamuroznim životom, ali također vodi razne borbe kako bi spasila vlastiti brak i djecu. Treća protagonistica Lisa bježi od vlastitog života, a novi uzor pronalazi u Kate. Novo savezništvo neće se pokazati idealnim zbog Lisinih raznih pogrešaka.

U navedenoj seriji mogu se vidjeti razni talentirani glumci: Anna Friel (u ulozi Lise), Rosalind Eleazar (Kate), Sinéad Keenan (Roz), Rico Canadinhas (Fergus Riverty), Alastair Mackenzie (Guy Riverty), Faye Marsay (Joanne Aspinall), Leo Ashton (Sam Kallisto), Indeyarna Donaldson-Holness (Lucinda Riverty), Steven Cree (Joe Kallisto) i ostali.

Ne čekajte – zaputite se na Pickbox NOW i počnite s gledanjem Duboke vode koja će vas oduševiti!