DUGOGODIŠNJA LJUBAV

Dugo ih nismo vidjeli skupa: Mile Kekin u izlasku sa suprugom Ivanom

23.01.2019 u 09:49

Bionic
Reading

U Zagrebačkom plesnom centru u utorak navečer nakon premijere predstave 'Mistero Buffo' Darija Foa upriličen je prigodni party koji je okupio brojne poznate, a među njima je bio i frontmen Hladnog piva Mile Kekin sa suprugom Ivanom

Mile Kekin nije od onih poznatih koji vole govoriti o svom privatnom životu. Isto tako, rijetko ga se može vidjeti s devet godina mlađom suprugom Ivanom na javnim događanjima. Iznimku je napravio zbog premijere predstave 'Mistero Buffo' u utorak navečer održane u Zagrebačkom plesnom centru.

'Vjerojatno me osvojila svojom rječitošću, izgledom, šarmom, neposrednošću. Čim sam ja nju osvojio, to nju morate pitati! U nekim stvarima dosta smo različiti, mislim da je ona strukturiranija i fokusiranija od mene, ja sam tu malo nediscipliniran u nekim situacijama. U pogledu na život i svjetonazorski, temama koje se tiču djece i ljubavi – mislim da smo tu kompatibilni!', ranije je izjavio glazbenik.

Frontmen Hladnog piva i Ivana upoznali su se 2007. godine, kada su se vjenčali, a iste godine Ivana mu je rodila sina Vitu. Pet godina kasnije dobili su kćer Mišu. Miletova supruga je liječnica i vrsna kuharica, a svoje delicije rado pokazuje na Instagramu.

  • +4
Svečano druženje nakon premijere predstave 'Mistero Buffo' Darija Foa Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL