hit serija

Emmanuel Macron želi da 'Emily u Parizu' ostane u - Parizu

09.10.2024 u 21:20

Bionic
Reading

Francuski predsjednik Emmanuel Macron očito je jedan od fanova popularne serije 'Emily in Paris'. Poručio je da će se boriti da osigura njezin povratak u glavni grad Francuske, nakon što se set preselio u Italiju

'Žestoko ćemo se boriti. I zamolit ćemo ih da ostanu u Parizu. 'Emily u Parizu' u Rimu nema smisla', izjavio je Emmanuel Macron za Variety u intervjuu objavljenom u srijedu, donosi Usmagazine.

Upitan za pojavljivanje njegove supruge Brigitte Macron u seriji tijekom četvrte sezone, Macron je rekao: 'Bio sam jako ponosan, a ona je bila vrlo sretna što je to učinila. To je samo nekoliko minuta, ali mislim da je to bio jako dobar trenutak za nju. Mislim da je to dobro za imidž Francuske. 'Emily u Parizu' je super pozitivna u smislu privlačnosti za zemlju', naglasio je francuski predsjednik.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

On ne želi u seriju

Ipak, ne treba očekivati da će se on pojaviti u seriji. 'Manje sam privlačna od Brigitte!', našalio se. Podsjetimo, u četvrtoj sezoni serije američka iseljenica Emily, koju glumi glumica Lily Collins, preselila se iz Pariza u Rim zbog posla.