PRAVA FRANCUSKINJA

Brigitte Macron pojavit će se u seriji 'Emily u Parizu': 'Snimanje je bilo i čast i pravi užitak'

11.09.2024 u 13:54

Bionic
Reading

Prva dama Francuske Brigitte Macron imat će epizodnu ulogu u Netflixovoj hit seriji 'Emily u Parizu'

Unatoč brojnim kritikama te serije u Francuskoj, Macron će se pojaviti u njoj u ulozi same sebe u četvrtoj sezoni, a nove epizode stići će na Netflix u četvrtak 12. rujna.

Supruga predsjednika Emmanuela Macrona nosit će svoju odjeću, otkrio je Elle, bez posebnih uputa tvoraca serije dobro poznate po upečatljivim lookovima protagonistica.

Autor 'Emily u Parizu' Darren Star rekao je za Elle da je Macron, inače poznata po svojem fantastičnom modnom stilu, 'veliki talent'.

Ideja o cameo ulozi 71-godišnje bivše učiteljice, kako se pričalo, 'kuhala' se od 2022.

FRANCUSKINJA NE GRIJEŠI

Modni iskorak Brigitte Macron: Prva dama pokazala zanimljivo izdanje

Pogledaj galeriju

'Ta ideja pala nam je na pamet kad smo je Darren Star i ja upoznali u Elizejskoj palači u prosincu 2022. Ona je velika obožavateljica serije i oduševljeno je prihvatila svoje spominjanje u prvoj sezoni. Snimanje scena u četvrtoj sezoni s njom bilo je i čast i pravi užitak', rekla je Lily Collins, koja u seriji glumi Emily.

Inače, ovo je drugi put da Macron glumi samu sebe na ekranu. Godine 2018. pojavila se u 'Vestiairesu', francuskoj humorističkoj seriji koja prati dvoje plivača s invaliditetom. Ranije ove godine objavljeno je da je u produkciji i biografski film u šest dijelova pod nazivom 'Brigitte, une femme libre' (Brigitte, slobodna žena).

CAMILLE RAZAT

'Zar je to ona?': Zvijezda 'Emily u Parizu' ostavila fanove u čudu svojom preobrazbom

Pogledaj galeriju

Kako je najavljeno, drugi dio četvrte sezone 'Emily u Parizu' stiže u četvrtak 12. rujna na Netflix.

Otkako je lansirana 2020., serija je privukla brojnu publiku, usprkos brojnim kritikama, osobito u Francuskoj. Prva polovica četvrte sezone debitirala je s gotovo 20 milijuna pregleda te se neprestano pojavljivala na Netflixovim popisima top 10 - iako je dospjela na naslovnice zbog svojih apsurdnih priča te 'ušećerenog' i klišeiziranog prikaza Pariza.

Serija je posebno kritizirana u Francuskoj zbog svog stereotipnog prikaza Grada svjetlosti, od bonvivanskog stila života s beretkama do prizora u njemu kao stvorenih samo za Instagram.