TKO BI REKAO?

Eva Longoria otkrila da je u rodu s holivudskom divom

06.07.2024 u 08:56

Bionic
Reading

Vjerovali ili ne, ali holivudske glumice Eva Longoria i Meryl Streep su u rodu, a jedna za drugu imaju i neobične, simpatične nadimke kojima se niste nadali

49-godišnja zvijezda hit serije 'Kućanice' Eva Longoria, otkrila je kako ona i slavna oskarovka, 75-godišnja Meryl Streep jedna drugu zovu simpatičnim nadimkom. Riječ je o nadimku 'cousin', odnosno 'rođakinja' na hrvatskom.

To zapravo nije ništa čudno budući da su dvije slavne glumice zapravo krvno povezane te su u daljnjem rodu.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Meryl i ja smo rođakinje. Obje smo napravile DNA test dr. Gatesa koji je pokazao da smo Meryl i ja u rodu. Godinama kasnije vidjela sam je na jednom događanju i moja mi je prijateljica rekla da otiđem do nje i da joj kažem da smo rođakinje. Rekla sam joj: 'Nemam namjere govoriti Meryl da smo rođakinje', rekla je Eva Longoria u intervjuu za Extru te je dodala:

'I onda čujem: 'Rođakinjo!' Okrenem se, a iza mene stoji Meryl!'

EVA LONGORIA

Baš je chic: Siva haljina s neobičnim detaljem sve je samo ne obična

Pogledaj galeriju

Inače, dvije glumice imale su priliku zajedno raditi na četvrtoj sezoni serije 'Samo ubojstva u zgradi' ('Only Murders in the Building') i to je, kaže, bilo jako zabavno. Eva je otkrila i kako su se jedna drugoj na setu obraćale s 'rođakinjo' što je poprilično zbunilo ostatak ekipe.

'Mi uistinu jedna drugu zovemo 'rođakinjo'. Jedna kaže: 'Kako si rođakinjo?', a druga odgovara: 'Dobro sam, rođakinjo'.'