minimalistički model

Teško da može bolje od ovoga: Eva Longoria oduševila haljinom koja slavi žensku figuru

24.06.2024 u 11:59

Bionic
Reading

Eva Longoria stigla je u Pariz i servirala stajling koji slavi siluetu tijela i osvaja jednostavnošću. Monokromatski stajling, uz dodatak sjajnih detalja pokazao se kao dobitna kombinacija

Nakon uspjeha u Londonu i New Yorku, red je došao na francusku prijestolnicu i modni centar, Pariz koji je bio kulisa najvećeg Vogueovog partyja. Poznati trg Place Vendôme, na kojem su nekada bili ateljei raznih dizajnera, postao je modna pista za Vogue World 2024. koji obilježava početak haute couture tjedna mode i proslavu 100 godina mode i sporta u Parizu te najavljuje Olimpijske igre.

Osim same revije vrhunskih dizajnera, posebno su bili uzbudljivi prizori s crvenog, odnosno plavog tepiha. Među okupljenim mnoštvom jedna gošća s razlogom je privukla pažnju – bila je to Eva Longoria koja je oduševila elegantnim lookom u crnom.

  • +6
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP / Profimedia

Glumica, najpoznatija po ulozi u hit seriji 'Očajne kućanice' za ovu značajnu večer odlučila se za jednostavnost, te je stigla odjevena u usku, crnu haljinu s lepršavim rubom, ukrašenu sjajnim kamenčićima koji su obrubljivali naramenice i dekolte. Jednostavnu, a tako efektnu haljinu kombinirala je s jednako klasičnim i vječnim dodacima – malom crnom clutch torbicom te sandalama s platformom. Look je zaokružila raznim prstenjem i naušnicama APM Monaco, brenda nakita čije je reklamno lice.

VOGUE WORLD

Alexa, Diane, Eva... Pogledajte tko je stigao na najveći Vogueov party u Parizu

Pogledaj galeriju

Minimalističkom modnom kombinacijom lijepa Eva je još jednom pokazala da je 'mala crna haljina' koja je modu osvojila u dvadesetima i od tada ostaje vječan komadu modnim ormarima uvijek dobar izbor za besprijekornu eleganciju. Laskavu haljinu, čiji je kroj savršeno istaknuo njezinu figuru pronašla je kod francuskog modnog dizajnera visoke mode Alexandrea Vauthiera koji je ovaj model predstavio u kolekciji za proljeće 2021. A haljinu visoke mode i francuskog chica pridodala jednako dobru torbicu čiji dizajn potpisuje Rodo, talijanski brend luksuznih dodataka, koji je 1956. godine utemeljio Romualdo Dori i koji savršeno odiše kvalitetom i elegancijom koja ide ruku pod ruku s talijanskom elegancijom.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević
sve osim nogometa

Učitavanje...