KRALJICA I VOJVoTKINJA

Evo kako je Meghan Markle produbila svoj odnos sa strogom kraljicom Elizabetom II

03.11.2018 u 14:41

Bionic
Reading

Vojvotkinja Meghan Markle u samo pet mjeseci od ulaska u kraljevsku obitelj uspjela je ono čemu se nitko nije nadao. Sjajno se uklopila u strogu stoljetnu tradiciju, a unatoč brojnim različitostima, nova ju je obitelj sjajno prihvatila, uključujući vladaricu, kraljicu Elizabetu II

Iako po mnogočemu netipična članica monarhije, 37-godišnja Amerikanka uspjela je izgraditi sjajan odnos s vladaricom britanske palače, kraljicom Elizabetom II. Baku svoga supruga, princa Harryja, osvojila je simpatičnošću, otvorenim i prirodnim ponašanjem i zaraznim osmijehom, na koji ni stroga Elizabeta nije ostala imuna.

No postoji jedna stvar koja je posebno zbližila Meghan Markle i englesku kraljicu, a prema saznanjima stranih medija, to je konfuzno i nesigurno ponašanje nove vojvotkinje tijekom važnih angažmana.

Podsjetimo, samo nekoliko dana nakon velikog vjenčanja Meghan se s kraljicom uputila na zajednički angažman. Samostalno putovanje vlakom za Chester, pokrajinu na granici s Walesom, produbilo je odnos dviju članica kraljevstva.

  • +9
Meghan Markle i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom noćne vožnje kraljevskim vlakom Meghan je od 92-godišnje Elizabete dobila brojne upute i svojevrsnu pripremu za angažman koji ih očekuje. Iako je pokušala pohvatati sve konce, za novopečenu vojvotkinju sve je to bilo malo previše, pa se u nekim trenucima zbunila i kiksala. Novinari su sve njezine pogreške odmah pobrojali, ali jedina osoba koja sudi o njezinim greškama, britanska kraljica, nije djelovala uzrujano i ljuto zbog pogrešnih sitnica u protokolu.

Naprotiv, brižno je usmjerila zbunjenu Meghan u daljnju proceduru, a kasnije su se svemu zajedno smijale i pokazale nikad opuštenija lica. Elizabeta je u tom trenutku bila vodič izgubljenoj Meghan, odnosno uskočila je u ulogu koju je do tada detaljno odrađivao njezin suprug, princ Harry.

  • +2
Meghan Markle, princ Harry i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Razumijevanje za promjenu okoline i novi svijet koji je dočekao poznatu Amerikanku pokazao je cijeli dvor predvođen kraljicom, koja do sada nije bila tako susretljiva, prijateljski raspoložena i nasmijana u društvu svojih mlađih nasljednica.

Stručnjaci tvrde da je supruga princa Harryja uspjela ono što nitko nije ni zamišljao - produbiti odnose cijele obitelji i zbližiti ih na posebnoj razini. Posebno se to vidi u odnosu princa Charlesa sa sinovima Williamom i Harryjem. Osim toga, u palači navodno već mjesecima vlada pozitivno raspoloženje, a osoblje je oduševljeno novom članicom.

  • +13
Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema svemu sudeći, Harry je izabrao pravu osobu koja će ga pratiti u životu, a to vidi i okolina koja je zbog njih jako sretna.