VOJVOTKINJA OD SUSSEXA

Evo koje je novogodišnje odluke donijela Meghan Markle

15.12.2018 u 08:01

Bionic
Reading

Kad je riječ o velikim novogodišnjim odlukama koje obično u velikom stilu donosimo u zadnjim danima godine koja je na izmaku, ni Meghan Markle, nova članica britanske kraljevske obitelji i 'najguglanija' žena na svijetu ove godine, po tome se nimalo ne razlikuje od nas 'običnih' smrtnica

Prije nego je postala vojvotkinja od Sussexa, glumica i aktivistica imala je svoj blog The Tig koji je uglasila nakon što je upoznala princa Harryja.

Svojim je pratiteljima otkrila kako svake godine donosi iste odluke, ali ih se teško pridržava.

Početkom 2016. godine Meghan je na svojem je blogu kojeg je ugasila nakon što je upoznala Harryja, napisala: 'Ove se godine planiram odreći istih onih navika kojih sam se pokušavala riješiti svake godine do sada: griženja noktiju i psovanja. Supruga princa Harryja tada je dodala kako joj stres i iscrpljenost dodatno otežavaju odvikavanje od tih ružnih navika.

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

'Kada previše radim ili malo previše popijem, počnem psovati. Što se tiče griženja noktiju, to najčešće radim tijekom leta avionom ili kad imam stresan dan. Znam da to nije nimalo ženstveno. Ali i psovanje je. K vragu', napisala je tada Meghan.

U istom postu, Markle je otkrila i nekoliko drugih novogodišnjih odluka: istrčati maraton i ponovno početi učiti francuski.

'Jedina stvar koju želim učiniti u ovoj godini je veselo pristupiti životu. Želim se smijati i uživati, ujedno zadržati svoje standarde, ali povećati razinu samoprihvaćanja. Moja je novogodišnja odluka ostaviti mjesta za čaroliju. Ostvariti svoje planove, ali OK se osjećati i ako ih nekad prekršim. Ostavljam otvorena vrata čaroliji 2016. Pozivam i vas da to učinite i imate lijepu i nevjerojatno čarobnu godinu. Drago mi je da sam s vama na tom putovanju', poručila je tad zvijezda koja je svog princa upoznala sredinom 2016., a ostalo je sad već povijest.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Službeno su se prvi put zajedno Meghan i Harry pojavili u Torontu, na održavanju Invictus Games, natjecanja ozljeđenih veterana, koje je 2014. pokrenuo princ Harry.

U studenom 2017., Harry je zaprosio zvijezdu 'Suitsa', a bajkovito vjenčanje održalo se u Windsoru 19. svibnja koje su pratili milijuni TV gledatelja.