prvo dijete

Fotografija potvrdila: Vanessa Hudgens je postala majka!

04.07.2024 u 09:45

Bionic
Reading

Vanessa Hudgens i njezin suprug Cole Tucker postali su roditelji! Zvijezda srednjoškolskog hita 'High School Musical' rodila je svoje prvo dijete, no detalji su zasad nepoznati

Glumica Vanessa Hudgens na Oskarima je objavila sretnu vijest da sa svojim suprugom Coleom Tuckerom iščekuje njihovo prvo dijete! Sreća je ušla u dom mladog para jer su paparazzi snimili Vanessu i Colea pri izlasku iz bolnice ove srijede, 3. srpnja.

Izlazak para zabilježen je točno na dan rođendana američkog profesionalnog bejzbola, no sada se njihovoj dvočlanoj obitelji pridružio još jedan član.

S obzirom da se popularan par još uvijek nije oglašavao u vezi prinove, zasad je nepoznato je li riječ o sinu ili kćeri, a time je nepoznato i ime prvog djeteta para.

Na fotografijama se vidi Hudgens sjedi u invalidskim kolicima držeći bebu u naručju, dok je zvijezda bejzbola hodala iza njih sa svojim torbama i stvarima.

Unatoč napornom danu, novopečena mama ipak je našla vremena objaviti Instagram posvetu u čast sportaševog velikog dana napisavši mu kako je njezin svijet ljepši uz njega.

ROONEY MARA JE TRUDNA

Raskošna haljina otkrila dobro čuvanu tajnu: Holivudskom paru stiže druga beba

Pogledaj galeriju