njegovo blago

Ovo su djeca Vlatka Stefanovskog: Nakon smrti supruge posvetio se njima

30.06.2024 u 16:38

Bionic
Reading

Legendarni makedonski kantautor i gitarist i njegov trio sinoć su stvorili neopisivi glazbeni doživljaj na Island Vis Music Breeze festivalu. Malo je poznato da s njim u toj kombinaciji, na bubnjevima svira njegov sin Jan

Vlatko Stefanovski rijetko govori o privatnom životu. Imao je stabilan brak dug tri desetljeća sa suprugom Gordanom koji je okončan njenom smrću. Unatoč tom udarcu sudbine, morao je ostati čvrst zbog djece - kćeri Ane i sina Jana. Tada je izjavio da su djeca 'njegov smisao života i zato je preuzeo obvezu oko kućanskih poslova'.

Jedan od ponajboljih svjetskih gitarista vrlo je povezan sa svojim potomcima. Jan je počeo svirati bubnjeve i svira s njim.

Vlatko je svojedobno rekao da se nada da će njihova suradnja trajati, jer uživa u toj njoj te da su našli 'neki fini balans u njihovim privatnim odnosima roditelja i djeteta i javnim nastupima'.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

I dok je Jan krenuo glazbenim vodama, Ana je 2019. doktorirala iz talijanskog jezika i književnosti u Padovi (inače govori četiri jezika) kada se sretni tata na Instagramu pohvalio s fotografijom svoje mezimice koju grli nakon svečane ceremonije. Trenutno živi u Irskoj i kako je to ponosni otac opisao, 'ima odličan život'.

'Ja sam samo pokušao da im budem podrška, a nikako nisam htio da se previše miješam u njihove odluke. Da ih tjeram da budu ovo ili ono. Smatram da je to bezveze, jer moji su roditelji meni pružili prilično liberalno djetinjstvo, pa i svojoj djeci želim liberalno odrastanje i život', izjavio je ranije za Avaz čuveni glazbenik.

  • +2
Vlatko Stefanovski Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic