SAMOZATAJNA ljepotica

Fotografije koje će raznježiti svakoga: Helena Livaković otkrila djelić svoje majčinske idile

06.08.2024 u 08:53

Bionic
Reading

Dizajnerica Helena Livaković, inače supruga vratara hrvatske nogometne reprezentacije Dominika Livakovića početkom siječnja rodila je njihovo prvo dijete, dječaka Joakima. Otad uživa u majčinstvu, a svoju sreću otkako je postala mama ne krije. Sada je pokazala neke od dragocjenih trenutaka provedenih sa svojim sinčićem

Svi roditelji žele na poseban način zabilježiti trenutke koje provedu sa svojom bebom. U današnje vrijeme u mobitelima imaju stotine, ako ne i tisuće fotografija svojih mališana. Helena Livaković rastopila je srca onih koji je prate na Instagramu prizorima koji su nastali dok je uživala pored mora s malenim Joakimom.

Osim neodoljivih trenutaka s malenim, na nekoliko fotografija je i sa njihovim kućnim ljubimcem, psom Cruzom, paskime Akita. Lijepa Helena je još jednom pokazala i svoju fantastičnu liniju u kupaćem kostimu, a žuti i plavi emotikoni srca ne prestaju stizati u komentarima (žuto plava boja je boja dresa jednog od turskog velikana, Fenerbahçea, u kojima njezin suprug igra od 2023. godine).

Sve je počelo prijateljstvom

Helena se s Dominikom upoznala preko zajedničkih prijatelja, a njihova ljubavna priča započela je prijateljstvom. Kliknuli su odmah, no nije to bila 'ljubav na prvi pogled'. Prvi korak je napravio Dominik za kojeg se udala u lipnju 2022. godine u katedrali sv. Stošije u Zadru, nakon petogodišnje veze. Proslava je bila u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Često je Dominikova pratnja i podrška s tribina na važnim utakmicama premda svog dragog više voli pratiti iz udobnosti njihova doma. Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. domaći i svjetski mediji prozvali su je hrvatskom Meghan Markle.

NAJVEĆA PODRŠKA

Vatrena atmosfera na tribinama: Izabel Kovačić sa sinom, Modrići na okupu i Helena Livaković u suprugovom dresu

Pogledaj galeriju

Zahvaljujući dobro odabranim kutevima i pozama te starim fotografijama koje je objavljivala, njeni pratitelji nisu uspjeli 'uloviti' trudnički trbuščić. Premda se u javnosti ne pojavljuje često, edna od najsamozatajnijih supruga naših Vatrenih svaki put kada se to dogodi Helena itekako privuče pozornost. Zaljubljenice u modu uživaju i u njezinim modnim kombinacijama.

Prisjetimo se, godinama se bavila umjetničkim klizanjem (bila je članica Zagrebačkih pahuljica), a kasnije je diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu.

  • +4
Helena Livaković Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL