hrvatska Meghan Markle

Helena Livaković plijeni pažnju: Rodila je prije pola godine, a izgleda božanstveno

31.07.2024 u 22:59

Bionic
Reading

Bivši vratar Dinama i aktualni golman turskog velikana Fenerbahçe i njegova supruga, magistrica industrijskog dizajna početkom siječnja su postali roditelji sinčića Joakima. Helena Livaković pohvalila se svojom vitkom figurom

Helena Livaković, ni po čemu nije tipična žena nogometaša, vrlo je samozatajna i sa svojim suprugom Dominikom Livakovićem živi vrlo mirno i povučeno.

Nije često na Instagramu

Ne dijeli često fotografije po društvenim mrežama. Tu i tamo podijeli poneki obiteljski trenutak, kao što je bilo nedavno kad je pokazala da su krstili svog dječaka.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Kraj srpnja odlučila je obilježiti ljetnim fotografijama na kojima se može vidjeti njezina zavidna linija. Poziranje u elegantnoj haljini neobičnog kroja oduševio je pratitelje zgodne Zagrepčanke. Destinacijom na kojoj provodi ljeto nije se pohvalila, no pretpostavlja se da je snimljena u Zadru, rodnom mjestu svog supruga.

Skrivala je da je trudna

Mnogi su se iznenadili kad su čuli da je rodila budući da su ona i nogometaš trudnoću uspjeli sakriti od javnosti. Par je, podsjetimo, zajedno od 2017., a prošle su se godine preselili u Istanbul, gdje Livaković brani za Fenerbahçe.

NAJVEĆA PODRŠKA

Vatrena atmosfera na tribinama: Izabel Kovačić sa sinom, Modrići na okupu i Helena Livaković u suprugovom dresu

Pogledaj galeriju