iskoristio pauzu

Dominik Livaković i Helena krstili sinčića; evo kojeg su Vatrenog birali za kuma

08.07.2024 u 21:56

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni vratar i bivši golman Dinama iskoristio je kratki predah za krštenje sinčića Joakima

Kratku pauzu između reprezentativnih nastupa na Euru i priključenju pripremama Fenerbahčea, Dominik Livaković iskoristio je za jedan od najvažnijih trenutaka svog života - krštenje sina.

Sa svojom suprugom Helenom krstio je malenog Joakima u crkvi pred najužim krugom obitelji i prijatelja, a među njima bila je i menadžerica Vatrenih Iva Olivari, koja je podijelila fotografije s ceremonije na društvenim mrežama.

'Samo ljubav', napisala je u opisu objave, a priložene fotografije razotkrile su kako je 'jedinica' Vatrenih za kumove izabrao reprezentativnog kolegu Domagoja Vidu i njegovu suprugu Ivanu.

I dok su naši nogometaši krštenje obavili u elegantnim bijelim košuljama, lijepe dame blistale su u zavodljivim ljetnim haljinama - Ivana Vida birala je krem model s uzorkom i remenom oko struka, dok je ponosna majka Helena nosila predivnu sivu haljinu s volanima.

Podsjetimo, Dominik i Helena u vezi su već sedam godina, oženili su se u Zadru u lipnju 2022. te dobili sinčića u siječnju ove godine.

Vanja Modrić i Helena Livaković Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL