glasine o razvodu

Gdje je Jennifer Lopez? Ben Affleck još je jedan dan proveo s bivšom

02.06.2024 u 11:09

Ben Affleck i Jennifer Garner

Izvor: Profimedia / Autor: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Uslijed glasina o razvodu s Jennifer Lopez, Ben Affleck još je jedan dan proveo u društvu bivše supruge, Jennifer Garner

Iako ih često možemo vidjeti zajedno u provodima s djecom, Ben Affleck u posljednje je vrijeme gotovo u svakoj prilici u društvu bivše partnerice Jennifer Garner, čime Jennifer Lopez vjerojatno nije nimalo sretna u trenucima kada su glasine o njihovom razvodu sve učestalije.

Poznato je kako Jennifer Lopez prolazi kroz jedno od najtežih životnih razdoblja, u kojem je prvo njeno dokumentarno djelo 'This is Me... Now' postalo metom ismijavanja na internetu, pratilo ga je (navodno) zahlađenje odnosa s Benom, a potom i otkazivanje turneje koja je trebala biti vrhunac njene karijere.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Nimalo ne pomaže što američki mediji gotovo svakodnevno pišu o raskidu braka te nagađaju da se Affleck već iselio iz zajedničke vile u Los Angelesu.

No, supružnici zasad nisu skinuli vjenčano prstenje te se o svemu ne izjašnjavaju u javnosti pa sva nagađanja o pozadini njihova odnosa i dalje pristižu putem njihova vidno hladnijeg govora tijela i sve rjeđeg zajedničkog pojavljivanja na javnim događanjima.

  • +5
Ben Affleck i Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je posljednje zajedno uočen na ceremoniji diplomiranja njegove kćeri te je na proslavu stigao držeći se za ruke. Dvojac je koračao parkiralištem sa svojom djecom i obitelji, ali nisu se osmjehivali. Grupi su se pridružile Benova majka Christopher Anne Boldt i majka njegove bivše supruge Jennifer Garner, Pat Garner. Par je zatim primijećen kako odlazi zajedno u crnom Cadillacu Escaladeu i odlazi u vilu koju Ben Affleck unajmljuje za 100 tisuća dolara mjesečno i u njoj živi sam nakon što se navodno iselio iz njihovog bračnog doma.

A kako su otkrili svjedoci, nakon što je stigla u unajmljenu kuću, Jennifer je viđena kako odmah, zajedno sa asistentom, ulazi u svoj automobil i odlazi - ostavljajući Bena iza sebe.

Ben Affleck i Jeniffer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Istovremeno, glumca često viđamo nasmiješenog u društvu Jennifer Garner, s kojom je proveo i jučerašnji dan u druženju s njihovim sinom, kojeg su vodili na košarkaško igralište. Ipak, dobro upućeni izvori odavno tvrde da ne postoje znatne šanse da bi se Ben vratio bivšoj te da s njom održava isključivo prijateljske odnose.

JENNIFER GARNER

Ben Affleck se u njezinom društvu uvijek dobro osjeća i ne skida osmijeh s lica

Pogledaj galeriju