znaju prioritete

Iako im je brak na klimavim nogama, ovo će Bena Afflecka i J.Lo uvijek držati zajedno

01.06.2024 u 08:57

Bionic
Reading

Svijet ne prestaje brujiti o njihovom razvodu, a Jennifer Lopez i Ben Affleck odlučni su da u ovoj teškoj situaciji njihova djeca uvijek budu na prvom mjestu. Potvrđuju to i fotografije na kojim se Ben i Jen drže za ruke, ostavljajući još jednom probleme po strani radi dobrobiti djece

Ben Affleck držao se za ruke a svojom suprugom Jennifer Lopez u trenutku kada su odlazili s ceremonije diplomiranja njegove kćeri Violet u Los Angelesu, i to usred glasina o razvodu. Bio je to rijedak trenutak nježnosti za par čiji je odnos znatno zahladio, a glasine o razvodu su svakim danom sve glasnije.

Par se držao za ruke dok je napuštao proslavu zajedno s Jenniferinom djecom, 16-godišnjim blizancima Maxom i Emme, te Benovom djecom, 15-godišnjim i 12-godišnjim i Samuelom (12).

Za ovu prigodu Jennifer je nosila elegantni kaput boje lososa ispod kojeg se nazirala haljina iste nijanse. Stajling je dodatno 'začinila' prozirnim sandalama dok je njezin suprug odabrao elegantno plavo odijelo.

  • +5
Ben Affleck i Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dvojac je koračao parkiralištem sa svojom djecom i obitelji, ali nisu se osmjehivali. Grupi su se pridružile Benova majka Christopher Anne Boldt i majka njegove bivše supruge Jennifer Garner, Pat Garner. Par je zatim primijećen kako odlazi zajedno u crnom Cadillacu Escaladeu i odlazi u vilu koju Ben Affleck unajmljuje za 100 tisuća dolara mjesečno i u njoj živi sam nakon što se navodno iselio iz njihovog bračnog doma.

A kako su otkrili svjedoci, nakon što je stigla u unajmljenu kuću, Jennifer je viđena kako odmah, zajedno sa asistentom, ulazi u svoj automobil i odlazi - ostavljajući Bena iza sebe.

posebno slavlje

Zbog ovog su Ben Affleck i Jennifer Lopez bračne razmirice nakratko ostavili po strani

Pogledaj galeriju

Jasno je da Ben i Jennifer u nimalo laganoj situaciji svu prednost daju svojoj djeci. Unatoč problemima u njihovom braku, izvor blizak paru kaže kako njih dvoje uvijek žele djecu staviti na prvo mjesto te da su oboje uvijek bili jako orijentirani na obitelj.

Tako insajder za People otkriva kako je Jennifer bilo važno prisustvovati Violetinoj dodjeli diploma. ' 'Matura je bila velika stvar', kaže izvor. 'Jennifer je to htjela proslaviti. Ipak, trenutna situacija je bila srceparajuća za nju', dodaje izvor.

Benovo i Jenniferino zajedničko pojavljivanje prvo je od 19. svibnja kada se par zajedno pojavio u Santa Monici na još jednom školskom događaju.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Koliko je Jennifer obitelj važna potvrđuje i činjenica da je pjevačica otkazala svoju turneju kako bi provela više vremena sa svojom obitelji iako je zbog te odluke vrlo tužna. 'Molim vas, znajte da to ne bih učinila da ne osjećam da je to apsolutno neophodno. Obećavam da ću vam se odužiti i svi ćemo opet biti zajedno. Sve vas jako volim. Do sljedećeg puta…,' emotivno je napisala pjevačica.

Predstavnici Live Nationa objavili su da je ljetna turneja, 'This Is Me… Live,' otkazana, rekavši u izjavi, 'Jennifer uzima slobodno vrijeme kako bi bila sa svojom djecom, obitelji i bliskim prijateljima.'

Inače, par, koji se vjenčao 2022. nakon što su obnovili svoju ljubavnu vezu početkom 2000-ih, dijele mješovitu obitelj. Affleck ima kćeri Violet (18) i Seraphinu (15) te sina Samuela (12) s bivšom suprugom Jennifer Garner, dok Jennifer Lopez s bivšom suprugom Marcom Anthonyjem dijeli 16-godišnje blizance Maximiliana 'Maxa' Davida i Emme Maribel.

sve osim nogometa

Učitavanje...