muke s kolegama

George Clooney otkrio s kim nikad više neće raditi: 'Napravio mi je pakao od života'

14.08.2024 u 12:02

Bionic
Reading

George Clooney je uoči svog novog filma 'Wolfs' dao intervju, u kojem je odlučio prozvati Quentina Tarantina. Zajedno s Bradom Pittom govorio je za magazin GQ o njihovom zajedničkom projektu te je tom prilikom govorio o situaciji s filmskim zvijezdama u Hollywoodu i opleo po Quentinu Tarantinu, a spomenuo je i redatelja Davida O. Russella

Holivudski glumac imao je svoju prvu značajnu ulogu na velikom platnu kada je glumio uz Quentina Tarantina u kultnom vampirskom filmu iz 1996. 'Od sumraka do zore', redatelja Roberta Rodrigueza. U najnovijem medijskom istupu George Clooney među ostalim se dotakao i Tarantina referirajući se na intervju u kojem je govorio loše o glumcu.

Nespretne riječi

'Quentin je dao intervju gdje je imenovao filmske zvijezde i nakon nabrajanja pita ga voditelj 'A, što je s Georgeom?', a ovaj je izjavio da nisam filmska zvijezda. Onda je kasnije nešto rekao u stilu 'nabroji mi film od početka tisućljeća', a ja sam bio u stilu 'od početka tisućljeća? To je nekako cijela moja je**na karijera', ispričao je Clooney za GQ i dodao da ga Tarantino trenutno 'malo iritira'. Sad sam kao, dobro, stari, od**bi', dodao je Clooney.

Mediji su kontaktirali Tarantinove predstavnike, ali još uvijek nisu dobili odgovore.

Opisao najgore iskustvo u životu

Clooney je igrao glavnu ulogu Archieja Gatesa u 'Tri kralja', koji je stigao u kina u listopadu 1999. U filmu, izvedenom iz priče Johna Ridleyja, glumili su i Ice Cube, Mark Wahlberg, Spike Jonze, Nora Dunn i Cliff Curtis.

Clooney je ranije detaljno opisao svoj sukob s Russellom rekavši da mu je Davida O. Russell napravio 'pakao od života kao i svakoj drugoj osobi na snimanju'. Kako je ostario, shvatio je priroitete u svom životu i sad želi 'raditi samo s ljudima koji uživaju u tome što rade'. 'Pet mjeseci vašeg života je puno i dopustit ću da mi *ebeni glupan napravi pakao od života. U tom trenutku mog života nije vrijedilo trpjeti to, samo da bi dobio dobar finalni proizvod. Neću stajati uz njega dok urla na ljude na setu koji se ne mogu obraniti', ispričao je Clooney. Ocjenio je da je rad na tom filmu najgore iskustvo u životu.

NEĆE, PA NEĆE

Tvrdoglavi Nelson: Novi član obitelji zadaje prave muke Clooneyjevima

Pogledaj galeriju

'Pokušavao sam učiniti da stvari funkcioniraju, pa sam prišao i zagrlio ga', rekao je Clooney. 'Rekao sam mu: 'Davide, ne možeš gurati i ponižavati ljude koji se ne mogu braniti'. Clooney je tvrdio da ga je Russell tada verbalno vrijeđao, govoreći mu: 'Zašto se jednostavno ne brineš o svojoj *ebenoj ulozi?'.

Clooney je opisao kako je došlo do laganog fizičkog obračuna. 'David se nekako durio kroz ostatak snimanja i završili smo film, ali to je doista, bez iznimke, bilo najgore iskustvo u mom životu', objasnio je glumac. Russell je zanijekao da je digao ruke na Clooneya u intervjuu iz listopada 2004., rekavši za The Guardian: 'Nikad ga nisam fizički napao. Kad bih naletio na njega, rekao bih: 'Začepi, jebote, ti *ebeni lažljivče'. Govoreći za Entertainment Weekly 1999., Clooney je rekao da je Russell 'čudak i da je s njim teško razgovarati, ali to je ono što njegov rad čini jedinstvenim i zanimljivim.' Inače, pisalo se da se Russell također sukobio s holivudskim zvijezdama Jennifer Lawrence i Amy Adams.