velika čast

Gigi Hadid predvodila veliku reviju, a otkrila je što za to vrijeme radi Bradley Cooper

16.10.2024 u 13:40

Bionic
Reading

Gigi Hadid i Bradley Cooper u ljubavnoj su vezi već više od godinu dana, no popularni glumac nije stigao na reviju brenda 'Victoria's Secret' da podrži veliki uspjeh svoje djevojke. Ipak, ona mu nije zamjerila jer je imao dobar razlog

Jučer smo svjedočili velikom povratku raskošnih revija brenda 'Victoria's Secret', a jedna od 'anđelica' koje su se vratile je i ljupka Gigi Hadid. Popularna manekenka prošetala je pistom noseći zavodljivo donje rublje i konstrukcije obogaćene perjem, a cijela je revija izgledala vrlo glamurozno i ikonično.

Osim što su reviju uveličale glazbena ikona Cher i korejska zvijezda LISA, pistom su prošetale manekenke koje su obilježile eru 'Viktorijinih anđelica'.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Naravno, među poznatim imenima našle su se Adriana Lima, Kate Moss, Tyra Banks, a na pistu se vratila i Bella Hadid, premda je nedavno odlučila zamijeniti šljokice i blještavilo povučenijim životom sa svojim partnerom Adanom Banuelosom u Teksasu.

Ipak, ove je večeri veću pozornost privukla njezina starija sestra kojoj je pripala čast da otvori reviju.

Iako je čitav svijet gledao u nju, a okupljeni sretnici u dvorani glasno podržali njezin dolazak, Gigin poslovni uspjeh i velik trenutak njezin je partner pratio iz topline vlastitog doma. Naime, iako je Bradley Cooper navodno njezina velika podrška, Gigi je objasnila kako je bio spriječen doći.

@entertainmenttonight Gigi Hadid is feeling the love from her man, Bradley Cooper, and her bestie, Taylor Swift, as she makes her highly-anticipated return to the Victoria's Secret Fashion Show tonight! 💖 #gigihadid #vsfashionshow #victoriasecret ♬ original sound - Entertainment Tonight

'On gleda od doma večeras. Danas je sa svojom kćeri, ali jako me podržava', rekla je manekenka dodavši da će je večeras gledati mnoštvo prijatelja.

  • +16
Revija Victoria's Secret Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia