REVIJA VETEMENTSA

Gdje je kraj ovakvoj modi? Vreće za smeće kao torbe, poderane najlonke, a sada i ova haljina

28.09.2024 u 17:15

Bionic
Reading

Ako ste mislili da ste nakon Balenciagine vreće za smeće kao torbe, Guccijevih poderanih najlonki i Golden Goose tenisica koje su namjerno napravljene da izgledaju izlizano i prljavo vidjeli sve, prevarili ste se. Trenutno se u Parizu održava Fashion Week, a suludu kreaciju je javnosti predstavio i Vetements

Držeći se za ruke s reperom Travisom Scottom, ocem djece svoje najbolje prijateljice Kylie Jenner, i kreativnim direktorom modne kuće Vetements, Guramom Gvasalijem, 29-godišnja Gigi Hadid privukla je pažnju ponajviše zbog jarko žute haljine koju je nosila.

Šok i nevjerica

Izdaleka je bilo vidljivo kako se neki print vidi na ultra kratkoj haljinici bez rukava, no čim je prišla bliže, šok i nevjerica! Haljina Gigi Hadid je bila izrađena od prepoznatljive žute trake za pakiranje s logom njemačke kuće DHL, koja dostavlja pakete diljem svijeta.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da ne bi bilo zabune, i cipele koje su išle u špic bile su prekrivene tom istom trakom. Samoj Gigi Hadid nema se što zamjeriti jer je izgledala sjajno i svoje je posao odradila besprijekorno, no o kreaciji bi se itekako moglo raspravljati.

Nakon što je Balenciaga izbacila na tržište torbu koja je zapravo bila vreća za smeće i prodavao je po cijeni od gotovo 2 tisuće eura, potom je Gucci razderao najlonke i rasprodao ih unatoč cijeni od gotovo 200 eura, Vetements je odlučio uzeti traku poznatu u cijelom svijetu, jer DHL svoje usluge pruža diljem svijeta.

  • +3
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Sebastien Fremont / Starface / Profimedia

Sudeći po svemu do sada viđenom, u budućnosti možemo od najpoznatijih modnih kuća očekivati samo još luđe i luđe ideje, a najgore od svega je što se sve to odmah i rasproda, baš iz razloga što na sebi ima pečat prestiža.