Gabrielle Union

Glumica bez zadrške progovorila o najtežoj životnoj borbi

06.10.2017 u 14:11

Bionic
Reading

Sve do braka s NBA zvijezdom glumica i model Gabrielle Union nije ni razmišljala o djeci. No kako je sa suprugom bila uključena u odgoj njegove djece iz prijašnjih veza i brakova, shvatila je da su djeca jedina važna stvar u životu. Posljednje tri godine prolazi kroz najteže životne trenutke u pokušaju da se ostvari kao majka. O svemu što prolazi progovorila je u svojoj knjizi

Gabrielle Union američka je glumica i model. Slavu je već stekla, a jedina želja, koja nikako da joj se ostvari, ona je da se ostvari i kroz majčinstvo. Tamnoputa glumica, koja je u braku s NBA zvijezdom Dwayneom Wadeom, o svojim je bolnim iskustvima progovorila u knjizi 'We're Going to Need More Wine'.

  • +3
Gabrielle Union Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U knjizi je tako otkrila sve o svojoj borbi s neplodnošću, kao i IVF tretmanima, odnosno potpomognutoj oplodnji, koji nisu uspjeli.

'Imala sam osam ili devet spontanih pobačaja. Pune tri godine osjećam se kao da je moje tijelo u zatvoru i silno želim ostati trudna. Sve se stalno vrti oko toga da krećem na IVF ciklus ili sam u ciklusu ili ga završavam', napisala je 44-godišnja Gabrielle u knjizi.

Iako je već govorila o potpomognutoj oplodnji, ovo je prvi put da je otkrila kroz što je sve prošla. Unatoč tome da je tijekom tri godine, u kojima se suočila s neuspjelim oplodnjama, bila konstantno pod injekcijama hormona, glumica je napisala kako su ona i suprug 'i dalje prepuni ljubavi, spremni na sve kako bi upoznali dijete o kojem oboje sanjaju'.

Par se vjenčao u kolovozu 2014. godine, a isprva zvijezda uopće nije razmišljala o tome da se ostvari kao majka. No sve se promijenilo uz trojicu sinova njezina supruga, koje su zajedno odgajali.

'Nikad nisam željela imati djecu. Onda sam postala maćeha i shvatila sam da ne postoji ljepši život od onog s njima', izjavila je za magazin People.

Borba s neplodnošću, još kada ste, poput Gabrielle, pod povećalom javnosti, nije nimalo lagana, osobito zbog konstantnih pitanja obitelji i prijatelja kada će proširiti svoju obitelj.

'Ne znam zašto ljudi imaju potrebu gurati nos gdje im nije mjesto. Pitanja poput 'želite li djecu?' nisu ni najmanje umjesna. Stoga mnogi, osobito oni koji imaju problema s neplodnošću, jednostavno kažu 'ne'. To je puno lakše nego biti iskren i reći koji je pravi razlog. Znam da ne misle zlo, no ne znaju koliko to zna biti frustrirajuće.'