Nije joj ostao dužan

Nakon što je oplela po njemu, Trumpov zamjenik obrušio se na Jennifer Aniston

28.07.2024 u 10:54

Bionic
Reading

Nakon što se Jennifer Aniston obrušila na komentar senatora J.D. Vance o ženama bez djece, Trumpov zamjenik joj nije ostao dužan

J.D. Vance uzvraća udarac

'To je odvratno jer moja kćer ima 2 godine', rekao je senator o komentarima zvijezde serije 'Prijatelji' kad se u petak pojavio u Megyn Kelly Showu, piše Page Six. I kao drugo, da je imala problema s plodnošću, kao što sam rekao u tom govoru, pokušao bih sve što mogu da joj pomognem jer vjerujem da su obitelji i bebe dobra stvar', nastavio je.

Jennifer oplela po Trumpovom zamjeniku

Jennifer Aniston, 55-godišnja glumica, u prošlosti je otvoreno govorila o svojim problemima s plodnošću, a ranije ovog tjedna na društvenim mrežama zbog suludih izjava o ženama bez djece oplela je po Trumpovom zamjeniku, nakon što su se njegovi komentari iz 2021. ponovno pojavili na internetu.

'Sve što mogu reći je... g. Vance, molim se da vaša kći bude dovoljno sretna da jednog dana rodi vlastitu djecu', napisala je nedavno 55-godišnja Jennifer Aniston na svom Instagram Storyju.

'Nadam se da se neće morati okrenuti IVF-u kao drugoj opciji', nastavila je Aniston. 'Zato što joj i to pokušavaš oduzeti.'

Vance, kojeg je republikanski predsjednički kandidat Donald Trump imenovao kandidatom za svog potpredsjednika, prethodno je opisao demokratske političare poput Kamale Harris, Alexandrije Ocasio-Cortez i Petea Buttigiega kao 'ljude bez djece' koji žele kontrolirati 'cijelu budućnost demokrata'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Kako ima ikakvog smisla da smo predali našu zemlju ljudima koji zapravo nemaju izravnog udjela u njoj?' dalje je rekao u srpnju 2021.

Inače, Vance je otac sinova Ewana, 6, i Viveka, 4, te kćeri Mirabel, 2, koje je dobio u braku sa suprugom Ushom.

Iskreno progovorila o borbi s neplodnošću

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jennifer Aniston je pak detaljno opisala svoju borbu s IVF-om u intervjuu za magazin Allure 2022., rekavši i da je više puta pokušala zatrudnjeti - čak je i 'prošla kroz IVF i pila kineske čajeve' tijekom 'svih godina tijekom kojih su je pratila brojna medijska nagađanja'.

'Potpuno sam se posvetila tome. Sve bih dala da mi je netko rekao: 'Zamrzni svoje jajne stanice. Učini sebi uslugu. Jednostavno ne mislite. Evo me danas. Brod je isplovio,' rekla je posve iskreno.

Unatoč tome što je propustila priliku, izjavila je u istom tom intervjuu da 'ne žali' i da je zapravo osjetila 'malo olakšanje što je sada sve to iza nje.

Sada zapravo osjećam malo olakšanje jer nema više pitanja: 'Mogu li?' Ne moram više razmišljati o tome.'

Nakon što je objavljen njezin intervju za Allure, izvor je za People rekao da je Jennifer 'pomirena sama sa sobom' i da je 'vrlo sretna sa svojim životom'.

Nakon oštrih Vanecovih riječi mnogi sada sa zanimanjem iščekuju Jenniferin odgovor.