prezgodne splićanke

Glumice iz 'Kumova' zablistale na pozornici Splitskog festivala, a iz publike ih je pratio kolega iz serije

08.07.2024 u 11:16

Bionic
Reading

Proteklog vikenda održao se 64. Splitski festival, a program na jubileju Tea Trumbića u ulogu voditeljica uskočile su Jagoda Kumrić i Petra Kraljev, zvijezde serije Nove TV. Svojom pojavnošću i pristupom oduševile su publiku

Jagoda Kumrić i Petra Kraljev zajedno glume i u hvaljenoj predstavi 'Kad udari Južina' koju trenutno predstavljaju diljem Hrvatske pa ih čeka radno ljeto. Dugo su bile poznanice, a onda su ih 'Kumovi' i ovi ostali projekti zbližili. Skupa pripremaju i novu predstavu.

Nju i Petru na Splitskom festivalu došao je podržati i još jedan kolega iz 'Kumova', Stojan Matavulj, koji u seriji tumači lik Zvone Akrapa.

Prije 'Kumova', podsjetimo, Jagoda je neko vrijeme izbivala s malih ekrana, a gledatelji je od ranije pamte i iz hit-serija 'Larin izbor', 'Kud puklo da puklo' te 'Drugo ime ljubavi'. Inače je majka petogodišnje djevojčice Nastasye, koja ponekad s njom dođe i na set 'Kumova'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Petra Kraljev u 'Kumovima' glumi jedan od omiljenih likova. Za ulogu Milice vješto je savladala i naglasak iz Dalmatinske Zagore čime je dodatno stekla naklonost gledatelja.

'Obožavam taj mentalitet. Poznajem ga, ali i ne poznajem, nemam tamo korijene, nažalost, u životu bih možda malo bolje prošla. Bilo je izazovno prilično napravit taj lik, ali nije mi bio problem. Ja sam Milicu od prvog dana zavoljela i sad je želim dalje nadograditi', rekla je za In Magazin.