NOVA LJUBAV?

Godinu dana nakon smrti partnera Sandra Bullock spremna je krenuti dalje

01.08.2024 u 12:59

Bionic
Reading

Ovog vikenda obilježava se prva godina od smrti životnog partnera Sandre Bullock, fotografa Bryana Randalla, koji se u tajnosti borio s ALS-om, odnosno Amiotrofičnom lateralnom sklerozom

Holivudska glumica Sandra Bullock spremna je pronaći novu ljubav. Kako je za Us Weekly otkrio dobro upućeni izvor, majka dvoje djece, čiji je životni partner Bryan Randall preminuo prije godinu dana, otvorena je za nove mogućnosti i objeručke će prihvatiti što joj život nosi u budućnosti, uključujući i novu ljubav.

Ipak, izvor je naglasio kako Sandra još uvijek pati u tišini, pokušavajući sačuvati uspomenu na Bryana i fokusirajući se na djecu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Podsjetimo prošle godine vijest je šokirala vijest o smrti 57-godišnjeg fotografa Bryana Randalla, koji je sa Sandrom Bullock bio u vezi posljednjih osam godina.

Tek naknadno se doznalo kako je smrt nastupila nakon trogodišnje tajne borbe s ALS-om, jedne od najučestalijih bolesti motornih neurona, koja je okarakterizirana progresivnom mišićnom slabošću u rukama i nogama, ali i mišićima koji upravljaju našim govorom, gutanjem i disanjem.

Sandra Bullock Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

Nakon njegove smrti obitelj je dala zajedničku objavu u kojoj je stajalo: 'Bryan je odlučio zadržati privatnost svoje borbe s ALS-om, a svi mi koji smo ga voljeli i brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegovu želju. Neizmjerno sam zahvalni neumornim liječnicima koji su s nama upravljali kroz ovu bolest i nevjerojatnim medicinskim sestrama koje su postale naše cimerice, često žrtvujući vlastite obitelji da bi bile s nama.'

Nakon njegove smrti Sandra se posvetila djeci, fokusirajući se na njih, a sada je spremna biti ponovno sretna.