NAPOKON SE OHRABRILA

Govor koji tjera suze na oči: Lady Gaga svojim riječima nikoga nije ostavila ravnodušnim

16.10.2018 u 16:45

Bionic
Reading

Na gala večeri prestižnog modnog časopisa, čija je tema bila žene u Hollywoodu upravo je novopečena glumica Lady Gaga bila glavna zvijezda. Tom je prilikom održala nevjerojatan govor prepun emocija koji nikoga u dvorani nije ostavio ravnodušnim

Modni časopis Elle u Los Angelesu je organizirao gala večer na kojoj je odao počast ženama u Hollywoodu, a glavna zvijezda bila je Lady Gaga. Ova 32-godišnja pjevačica nedavno je ostvarila svoju prvu filmsku ulogu, u kino hitu ‘Zvijezda je rođena’ s Bradleyem Cooperom i pritom osvojila i kritičare i publiku.

Nagrađivana glazbenica i glumica u usponu, pred drugim slavnim gošćama održala je snažan govor koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

  • +8
Zvijezda je rođena: Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

‘Danas nosim hlače.. jer što zapravo znači biti žena u Hollywoodu? Mi nismo samo objekti koji zabavljaju ljude, mi smo ljudska bića koja imaju snagu i glasove koji se trebaju čuti, čak i onda kad nas žele ušutkati. Kao žena koju je u dobi od samo 19 godina netko iz zabavne industrije seksualno iskoristio, kao žena koja se i danas boji javno izgovoriti napadačevo ime, kao žena koja svaki dan živi s kroničnom boli, kao žena koju su odmalena učili da mora slušati sve što joj muškarci kažu, danas sam ipak odlučila odjenuti hlače i pokazati snagu. Uslijedili su depresija, anksioznost i poremećaji u prehrani. Stoga želim u ovoj sobi prepunoj moćnih žena i muškaraca poručiti da to moramo promijeniti’, govorila je u suzama slavna pjevačica.

Istovremeno publika je kroz suze slušala njezine emotivne i hrabre riječi te joj pružila gromoglasni pljesak.

‘Zbog svega što sam proživjela, zbog svega što mnoge žene proživljavaju u tišini, podignimo naše glasove, stvarajmo promjene, obratimo pozornost na pojedince oko nas kojima treba pomoć, pružimo im ruku’, zaključila je Gaga.