stadion Šalata

Grace Jones i Thievery Corporation ovaj tjedan osvajaju Zagreb

03.07.2024 u 12:08

Bionic
Reading

Zagreb će ovog tjedna biti u znaku dva izuzetna, odavno rasprodana koncerta. Na stadion Šalata u četvrtak 4. srpnja stiže velika Grace Jones, dok će u subotu 6. na istom mjestu nastupiti Thievery Corporation

Jedna od najprepoznatljivijih figura američke glazbene scene, Grace Jones već gotovo četiri desetljeća definira glazbu, modu i umjetnost, te je neizostavan dio enciklopedija pop kulture. Veliki samostalni open air koncert na Šalati bit će njezino prvo gostovanje u Zagrebu. Vrata stadiona otvorit će se u 19:00, a nastup počinje u 21:30.

Grace Jones - I've Seen That Face Before (Libertango) [Official Video] Izvor: Društvene mreže

Thievery Corporation, jedni od najpoznatijih producenata chill out, lounge i globalnih zvukova, dolaze s bendom na stadion Šalata u subotu 6. srpnja 2024. Kao jedna od najunikatnijih pojava u svijetu elektroničke glazbe Thievery Corporation kroz svoj rad daje uvid u međunarodne glazbene stilove. Njihovu mješavinu raznih osobnosti, kultura, zvukova i utjecaja publika će doživjeti na velikom open air nastupu i ljetnom spektaklu u samom srcu Zagreba.

Thievery Corporation - Letter to the Editor [Official Music Video] Izvor: Društvene mreže

Mastercard kartice omiljeno su sredstvo plaćanja na koncertima Grace Jones i Thievery Corporation. Mastercard i LAA osiguravaju 10% popusta za plaćanje Mastercard karticama na svim šankovima unutar koncertnog prostora.