LJETNE RADOSTI

Gušta na odmoru: Albina Grčić objavila fotku s najboljom prijateljicom i to u - bikiniju

17.06.2021 u 09:09

Bionic
Reading

Nakon što je s dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem, uživala na Visu, istražujući skrivene uvale, ali i guštajući u morskim delicijama, s najboljom prijateljicom Sarom Filipović sada je u Donjem Sitnom, čime se pjevačica pohvalila na Instagramu

Odjevene u bikinije, pozirajući odmah pored bazena vile u Donjem Sitnom, Albina Grčić i njezina najbolja prijateljica Sara Filipović pozirale su za Instagram, a objava splitske pjevačice odmah je privukla znatiželjnike. Uz fotografiju Albina je napisala: 'Ja sam kao ti, ti si kao ja' i uz to dodala hashtag 'najbolje prijateljice zauvijek'.

Inače, njih dvije pojavile su se zajedno s još nekim Splićankama i u videospotu za popularnu pjesmu 'Bile starke' od Dječaka.

Otkako se vratila iz Nizozemske s Eurosonga, Albina Grčić puni baterije. Sa svojim je dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem uživala nekoliko dana na Visu, gdje su uživali u dobroj hrani, ali i istraživanju skrivenih uvala na otoku. Naravno, nisu propustili ni odlazak na omiljenu mnogima uvalu Stinivu, odakle se Albina pohvalila fotografijom na Instagramu.

  • +2
Albina polufinale Eurosonga Izvor: EPA / Autor: ROBIN VAN LONKHUIJSEN