NAŠALILA SE NA SVOJ RAČUN

U žutom bikiniju: Salma Hayek ponosno istaknula obline, ali i sijede

26.08.2024 u 13:49

Bionic
Reading

Salma Hayek na crvenom tepihu uvijek ostavlja bez daha svojim glamuroznim modnim stajlinzima

Meksička ljepotica koja i u šestom desetljeću mami uzdahe, redovito komunicira na društvenim mrežama sa svojim obožavateljima, koji cijene njezinu neposrednost i iskrenost.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Često objavljuje fotografije koje njezine kolegice ne bi podijelile s fanovima, poput onih sa sijedima, bez make upa, u najrazličitijim stajlinzima 'za po kući'...

Zanosna 57-godšnja brineta ponovno je izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama objavivši fotografiju na kojoj je pozirala u žutom bikiniju koji joj je odlično pristajao. Nije se propustila našaliti na račun svojih sve brojnijih srebrnih vlasi.

'Žuti bikini + bijela kosa = savršena kombinacija', napisala je uz fotografije na kojima se vide njezine sijede dok stoji pokraj zastave na jahti na Ibizi.

Naravno, komentari nisu ni ovoga puta izostali.

  • +5
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Manekenka Linda Evangelista odmah je odgovorila na njezinu objavu na Instagramu s tri žuta srca, a vizažistica Ash K. Holm nazvala ju je 'zgodnom'.

Inače, Hayek je ove godine sudjelovala u ceremoniji nošenja olimpijske baklje u Francuskoj u srpnju, te je nosila baklju na putu od Rambouilleta do Versaillesa što je za nju bila velika čast kako je objavila na Instagramu.

Ovo je ljeto za Salmu bilo ispunjeno brojnim događajima pa je također posjetila Wimbledon sa svojim suprugom François-Henrijem Pinaultom.

Kako se pisalo, njezin novi film, 'Without Blood' u režiji Angeline Jolie, trebao bi biti premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u rujnu.