uvijek originalan

Ovako je Justin Bieber sudjelovao u pripremama za porod Hailey Bieber

26.08.2024 u 11:21

Bionic
Reading

Glazbenik kojeg je većina zapamtila po pjesmi 'Baby' iz 2010. godine sada je postao otac! Bieber i njegova supruga Hailey postali su roditelji malenog Jacka, a izvori tvrde da se glazbenik sjajno snalazi u ulozi oca

Popularni glazbenik Justin Bieber i njegova lijepa supruga Hailey u petak su na Instagramu objavili najljepše vijesti! Njihova dvočlana obitelj postala je tročlana, a na svijet je stigao dječak - Jack Blues Bieber.

'Dobrodošao kući', napisali su Bieberi na društvenim mrežama objavivši fotografiju stopala dječaka koji je na svijet stigao tri mjeseca nakon što je par objavio vijest o trudnoći.

Justin Bieber je postao otac

Kako bi sve bilo savršeno za dolazak njegovog prvog sina, Bieber se potrudio čak i odabrati izgled noktiju svoje supruge kako bi se uvjerio da neće biti riječ o nekom otkačenom trendu, već o elegantnoj klasici.

'Justin je u zadnje vrijeme birao Haileyin dizajn noktiju i to je bio njegov zahtjev', rekla je Ganzorigt, Amerikanka koja se već neko vrijeme brine o izgledu noktiju Bieberove supruge.

Njezin popis klijenata također uključuje Kylie Jenner i Sydney Sweeney, a Hailey je poznata po tome što svojim noktima postavlja trendove.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Kako prenose strani mediji, jedan je izvor otkrio kako je glazbenik već sada sjajan otac te dodao: ''Oboje su presretni. Beba je pravo čudo. Neodoljiv je i dobro mu ide. I Hailey je dobro.'

UOČI VJENČANJA

Novi party sina indijskog milijardera: Okupio bolivudske glumce i doveo Justina Biebera

Pogledaj galeriju