spoj nespojivog

Ovaj trendi komad nakita krši sva postojeća pravila, a bit će hit ove jeseni

16.08.2024 u 22:23

Bionic
Reading

S godinama se Hailey Bieber istaknula kao djevojka koja diktira modne trendove, stoga i ne čudi da se njezine modne kombinacije često seciraju do sitnih detalja. Ovaj put svi su poludjeli za cool naušnicama te ih proglasili novim jesenskim hitom

Iako se nekoć vjerovalo da zlatno i srebrno ne možemo nositi zajedno, u novije doba sve su češće kombinacije koje dokazuju da ovaj spoj može biti izuzetno efektan. Koliko je taj spoj efektan, zna i Hailey Bieber koja je svojim posljednjim selfijima najavila novi trend koji će nam olakšati nošenje nakita.

Iako smo prije pazili te se uvijek odlučivali ili za srebrni ili za zlatni nakit, Hailey Bieber sada zagovara nošenje oboje u isto vrijeme - i to čak na istom komadu.

Prošlog je tjedna omiljena it djevojka izašla u noćni izlazak te pokazala još jedan trudnički stajling. Uz mini crvenu haljinicu, Bieber se odlučila za naušnice u obliku čvora koje spajaju zlatni i srebrni dio. Svestrane naušnice savršeno su se uklopile u ovaj outfit, ali lako bi ih bilo stilizirati i uz običan t-shirt i traperice ili uz neki drugi casual outfit.

S rujnom pred vratima, naušnice od miješanih metala prvi su kandidat za trend jeseni 2024. koji valja pratiti. Nadolazeća promjena godišnjeg doba prilika je da razigrani ljetni nakit zamijenite uglađenijim komadima poput ovog.

HAILEY BIEBER

Bomber jakne ponovno su 'in', a ovako ih nosi dama čiji se stil naveliko kopira

Pogledaj galeriju