NAKON NEKOLIKO MJESECI

Halle Berry je ponovo sama: Ljubavi je došao kraj

14.12.2017 u 10:09

Bionic
Reading

Kada je službeno potvrdila, fotografijom na Instagramu, da je u ljubavnoj vezi s glazbenim producentom, svi su se ponadali da je Halle Berry napokon pronašla sreću u ljubavi. No ta sreća nije dugo trajala. Izvor blizak paru otkrio je kako su krenuli svatko svojim putem

Kada je u rujnu ove godine na Instagramu objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira s Alexom Da Kidom i uz nju napisala 'My balance', Halle Berry svijetu je potvrdila da su točna šuškanja da je u vezi s glazbenim producentom pravog imena Alexander Grant.

My balance

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

No čini se da je ljubav trajala tek nekoliko mjeseci jer je prije tjedan dana Alex Da Kid viđen kako se s nepoznatom ženom drži za ruke. Izvor blizak 51-godišnjoj holivudskoj glumici potvrdio je za Us Weekly da više nisu zajedno, a koji je razlog njihova razlaza, još uvijek nije poznato.

  • +16
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Halle Berry iza sebe ima tri braka - od 1992. do 1997. s Davidom Justiceom, zatim od 2001. do 2005. s pjevačem Ericom Benétom, dok joj je tri godine, od 2013. do 2016. godine, suprug bio francuski glumac Olivier Martinez. Iz veze s Gabrielom Aubryjem ima devetogodišnju kćer Nahlu, a s Martinezom trogodišnjeg sina Macea.