nije 'pala'

Halle Berry otkrila koju poznatu facu je 'otkantala'

30.09.2024 u 10:51

Bionic
Reading

Zanosna glumica Halle Berry voditelju Jimmyju Kimmelu ispričala je kako ju je u mladosti na spoj pozvao popularan glazbenik koji joj je pristupio na neobičan način

Izgledajući zanosno u crvenoj haljini, glumica Halle Berry stigla je u goste u emisiju kod Jimmyja Kimmela. Ugodna atmosfera u studiju i ovaj je put natjerala glumicu da progovori o nekim dosad nepoznatim detaljima iz života, a ovaj je put otkrila kako je jednom davno odbila popularnog glazbenika.

Iako je tijekom godina imala brojne udvarače, Halle Berry prisjetila se da ju je jedna glazbena legenda pozvala van putem papirnatih novčanica. Vrlo neobičan način, zar ne?

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Neobičan način udvaranja

'Natjerao je nekoga da izađe s komadom papira', krenula je pričati glumica otkrivši da je glazbena legenda Prince zamolila nekog od svojih asistenata da joj na papiru preda pitanje sviđa li joj se.

Odgovorivši potvrdno, Berry je uskoro stigao novi komadić papira na kojem je stajalo pitanje: 'Bi li izašla sa mnom?'

Iako je voljela njegovu glazbu, glumica je odlučila ne odgovoriti te je tako odbila poziv za spoj s popularnim glazbenikom koji je svijet napustio 2016. u dobi od 57 godina.

ZNA KAKO JU NOSITI

Gradske ulice kao modna pista: Halle Berry izgleda senzacionalno u chic haljini

Pogledaj galeriju

Osvojio ju je Pierce Brosnan

Premda je tijekom godina izlazila s brojnim poznatim facama, nedavno je otkrila kako joj je Pierce Brosnan vratio vjeru u muškarce. Glumci su se sprijateljili na setu filma iz 2002. 'Umri drugi dan', a Berry je otkrila da je Brosnan bio pravi džentlmen u čijem se društvu osjećala ugodno.

'U tom mi je filmu vratio vjeru u muškarce. Ne može postojati čovjek koji je veći džentlmen od Piercea Brosnana', rekla je glumica.

IRSKI ZAVODNIK

Žene diljem svijeta i dalje 'padaju' na šarm Piercea Brosnana

Pogledaj galeriju