ZADIVIO TORZOM

Holivudski zavodnik mami uzdahe i bez spuštenih hlača

28.06.2017 u 22:04

Bionic
Reading

Iz opravdanih razloga pojavljivanje glumca Orlanda Blooma na plaži budi veliki interes, ali za razliku od lanjskog kolovoza holivudski je zavodnik ovih dana uzdahe mamio svojim impresivnim torzom

Bloom je proveo zabavan dan na plaži u Malibuu, družeći se sa svojim ocem Colinom Stoneom, šestogodišnjim sinom Flynnom i prijateljima pa je tom prilikom, vrlo prigodno, skinuo samo majicu.

Pa iako za razliku od prošlogodišnjeg pojavljivanja na moru u društvu bivše djevojke Katy Perry ovoga puta nije skidao i hlače, Bloom je uspio izmamiti uzdahe svojim impresivnim torzom.

O svojoj neslavnoj epizodi, kada su osvanule fotografije na kojima potpuno gol na Sardiniji vesla na dasci s Katy Perry, Bloom je nedavno progovorio za britansko izdanje časopisa Elle, priznavši da se nikada ne bi skinuo da je znao da će biti fotografiran.

'Na trenutak sam se osjećao tako slobodnim... I što da vam kažem? Zapamtite: nikada niste slobodni', rekao je Bloom koji je nakon  pojavljivanja slika u javnosti ostao 'vrlo iznenađen' jer ni na trenutak nije bio svjestan da ga netko promatra.

'Ne bih se doveo u tu situaciju da sam pomislio da bi se to moglo dogoditi. Fotografiran sam milijun puta na milijun različitih načina i imam dobar radar za to. Bili smo potpuno sami pet dana, ničeg nije bilo oko nas, nije bilo nikoga tko bi mogao nešto izvući', rekao je Orlando.

Katy Perry i Orlando Bloom prvi put viđeni su u javnosti u siječnju prošle godine, a u ožujku ove godine objavili su svoj prekid.

  • +3
Orlando Bloom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljivo, američka je pjevačica u srijedu prvi put progovorila o fotografijama koje su osvanule na naslovnicama, napomenuvši da je malo nedostajalo da kao od majke rođenu vidimo i nju.

Gostujući na KIIS FM-u Katy je otkrila da je Orlando pokušao skinuti i nju, ali da ona za tako nešto nije bila raspoložena.

'Uzbudljivo je na nekim mjestima skinuti se pred onim s kim izlaziš, ali pučina mi se nije činila kao idealno mjesto za to pa sam odbacivanje odjeće sačuvala za privatnu jahtu', rekla je Perry.

Katy kao zanimljivost navodi i da je s vremena na vrijeme Orlanda poučavala o Twitteru i društvenim medijima, pa je bilo vrlo smiješno kad je zahvaljujući slikama postao glavna tema.

'Odjednom je postao broj jedan na Twitteru pa je izgledalo kao da ga je vrlo brzo apsolvirao', rekla je uz smijeh Perry.