Tihana Nemčić Bojić

HRT dobio jako pojačanje: Tko je dama koja je zamijenila Joška Jeličića?

02.07.2024 u 19:18

Tihana Nemčić Bojić

Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs

Bionic
Reading

Iako je Hrvatska ispala s Europskog prvenstva, HRT-ove emisije stručnih analiza nogometnih utakmica još su uvijek jedan od najboljih i najpraćenijih televizijskih sadržaja. U studiju HRT-a zablistalo je jedno novo lice, a obilježava povijesni trenutak u povijesti nogometnih emisija na domaćoj televiziji

Iako je HRT napustio Joško Jeličić, komentator koji je nogometne analize iznosio bez dlake na jeziku, emisiji posvećenoj nogometnim utakmicama Europskog prvenstva odsad će dodatnu vrijednost dati jedna posebna dama. Tihani Nemčić Bojić pripala je velika čast da kao prva dama ikad sjedne uz istaknuta imena hrvatskog nogometa i gledateljima HRT-a ponudi svoje stručno analitičko mišljenje.

Pritom, valja naglasiti da je i Nemčić Bojić veliko ime hrvatskog sporta! Itekako...

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Tihana Nemčić Bojić osnivačica je 'Alumnusa', prvog ženskog malonogometnog kluba u Hrvatskoj čijeg je tima i sama bila dio. Osim toga, igrala je u talijanskoj Seriji A, a to je nije spriječilo ni da dođe do cijenjene diplome na Kineziološkom fakultetu.

'Nemoguće je izbjeći emocije, ali s obzirom na posao i na fakultet, sa studentima uvijek pokušavam što objektivnije analizirati utakmice, tako da se trudim da sam uvijek u nekakvom izoliranom okruženju, da nije navijački dio, pa da onda mogu vidjeti što se u stvari dogodilo i na kraju analizirati s drugima', rekla je za HRT.

Bivša reprezentativka, izbornica futsal reprezentacije i profesorica nogometa na Kineziološkom fakultetu tako će biti snažno pojačanje već uhodanoj ekipi HRT-a, Vedranu Ješu i Mariju Cvitanoviću.

'Naravno, Slovenije nam je žao svima. Oni su imali su svoje prilike, međutim na kraju opet dođe do izražaja to iskustvo, kvaliteta portugalske reprezentacije, možda čak i očekivano na kraju', komentirala je jučerašnji poraz Slovenije koji je mnogim Hrvatima teško pao.

navijačko ludilo

Poznata lica u Leipzigu: Vatrene s tribina bodrili Zoran Milanović i supruga Sanja

Pogledaj galeriju